Дрони СБУ вночі атакували російські НПЗ та аеродром: там були десятки літаків – джерело | новини України

Після влучень на аеродромі та НПЗ почалися пожежі та евакуація персоналу, зазначив співрозмовник LIGA.net

Уляна Кричковська Уляна Кричковська

Редактор новин LIGA.net

Дрони СБУ вночі атакували російські НПЗ та аеродром: там були десятки літаків - джерело
СБУ Ілюстративне зображення (Фото: СБУ)

У ніч на 27 квітня Служба безпеки України влаштувала масовану атаку безпілотників на військовий аеродром та два нафтопереробні заводи у Краснодарському краї. Про це повідомив ЛІГА.net співрозмовник у спецслужбах.

За даними співрозмовника видання, вдалося атакувати військовий аеродром “Кущовськ”, а також Ільський та Слов'янський НПЗ у Краснодарському краї Росії. Це була спільна спецоперація СБУ та Сил оборони.

На атакованому аеродромі, за даними співрозмовника, розміщувалися десятки військових літаків, станція радіолокації та засоби РЕБ. А на Ільському та Слов'янському НПЗ дрони цілилися по ректифікаційних та атмосферних колонах. Це є ключові технологічні об'єкти заводів.

Після влучень на аеродромі та НПЗ почалися пожежі та евакуація персоналу.

“СБУ продовжує ефективно відпрацьовувати по військових та інфраструктурних об'єктах у тилу ворога, знижуючи потенціал Росії для ведення війни. У країни-терориста “бавовна” палає і палатиме”, – зазначив співрозмовник видання.

Обережно, у відео міститься ненормативна лексика.

Вранці 27 квітня Міноборони РФ заявило, що над територією Краснодарського краю вночі нібито знищили 66 українських дронів та ще два – над Кримським півостровом.

Губернатор Краснодарського краю Веніамін Кондратьєв стверджував, що українські дрони намагалися атакувати НПЗ та об'єкти інфраструктури. Telegram-канал Astra з посиланням на джерела писав, що внаслідок атаки на військовий аеродром на Кубані пошкоджено літаки.

Новина доповнюється…

Previous post “Я тебе більше ніколи не побачу”
Next post Дрони атакували два НПЗ у Краснодарському краї РФ