Сили оборони відбили атаки росіян на Куп’янському напрямі – Генштаб – новини України, Політика

Сили оборони України у понеділок, 23 січня, відбили атаки росіян на Куп’янському напрямі, повідомив Генштаб ЗСУ у вечірній відомості про ситуацію на фронті. Також росіяни продовжують, не зважаючи на втрати, вести наступальні дії на Бахмутському та Авдіївському напрямку.

Підписуйтесь на LIGA.Бізнес у Telegram: коротко про важливе

“Ворог продовжує наступ на Бахмутському та Авдіївському напрямках для захоплення всієї Донецької області, незважаючи на численні втрати зі свого боку. На Куп’янському напрямку вів безуспішні наступальні дії, всі атаки противника відбиті”, – йдеться у зведенні.

На Лиманському, Новопавлівському, Запорізькому та Херсонському напрямах росіян змушують оборонятися.

На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському – ситуація без істотних змін, наступальних угруповань противника не виявлено.

Генштаб також повідомив, що росіяни зазнали значних втрат у результаті наступальних дій на Запорізькому напрямку у ці вихідні.

Лише під час одного бойового зіткнення поблизу села Малі Щербаки (30 км від Запоріжжя) втрати загарбників становили понад 50 осіб, у тому числі 16 – убиті. Там же було знищено дев’ять одиниць озброєння та військової техніки різного типу (танк, честь БМП та бронеавтомобіль “Тигр”), ще чотири одиниці пошкоджено.

Андрій Водяний

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею та натисніть Ctrl+Enter.

Previous post Зеленський пожартував про надання Джонсону звання почесного громадянина Києва. Екс-прем’єр-міністр Великобританії відреагував
Next post У Росії не залишилося добре підготовлених бойових частин, весь контингент знаходиться в Сирії – ГУР – новини на УНН