У Росії не залишилося добре підготовлених бойових частин, весь контингент знаходиться в Сирії – ГУР – новини на УНН

КИЇВ. 23 січня. УНН. На території російської федерації не залишилося добре підготовлених бойових частин – боєздатний контингент Росії знаходиться в Сирії, заявив в інтерв’ю Delfi представник Головного управління розвідки МО Вадим Скибіцький, передає УНН.

Цитата

“Зараз у них (росіян – ред.) немає добре підготовлених бойових частин біля росії. Є боєздатний контингент, що знаходиться на території Сирії”, – заявив Скибицький.

Подробиці

За словами представника ГУР МОУ, росіяни вилучають зі своїх арсеналів та сховищ все, що тільки можна, намагаються відремонтувати та відновити, привести до бойового стану – що потребує багато часу.

Однак радянського озброєння у Росії ще багато, вона успішно замінює цим те, що було втрачено під час втрат в Україні.

Він також зазначає, що українська армія знизила військовий потенціал Росії, однак “пораненого звіра потрібно добивати, тому що він може кинутися з останніх сил”.

“На сході України весь цей час точилася війна, цей звір накопичив сили і розпочав наступний етап війни. На сьогоднішній день на своїй території ми скували всі бойові частини та підрозділи російської армії, як сухопутні, так і повітряно-десантні…Мобілізаційні ресурси — це зовсім інша підготовка, інша мотивація та інше озброєння, їх одразу видно, вони не можуть успішно воювати”, – констатував Скибицький.

Доповнення

Скибицький також заявив, що на озброєнні російської федерації залишилося 550 високоточних ракет, що становить не більше 20% довоєнних запасів і того, що було зроблено під час війни.

Previous post Сили оборони відбили атаки росіян на Куп’янському напрямі – Генштаб – новини України, Політика
Next post Війська РФ намагались наступати на Куп’янському напрямку, усі атаки відбили – Генштаб ЗСУ