Партнери України переконалися, що ЗСУ ефективно використовують зброю зі США – Резніков – новини України, Політика

Партнери України переконалися, що все озброєння та обладнання, що доставляється зі США у відповідній кількості, ефективно застосовується українськими захисниками. Про це написав міністр оборони Олексій Резніков після зустрічі з генеральним інспектором Міноборони США Робертом Сторчем, який у складі делегації з контролю за озброєнням прибув до Києва.

Читайте нас у Telegram: тільки важливі та перевірені новини

Рєзніков опублікував кілька тез за результатами “змістовної, предметної” зустрічі.

– Довіра – це те, на чому побудовано наші стосунки. Транспаретність всіх без винятку процесів – те, чого ми досягли і продовжуємо дотримуватись.

– Питання поставки зброї та її обліку приділяється дуже пильна увага до Міноборони та ЗСУ.

– Делегація інспекторів США позитивно наголосила на перших результатах впровадження Міністерством оборони України логістичної програми LOGFAS, яка дозволяє моніторити постачання Україні озброєння від країн-партнерів та контролювати рух матеріально-технічної допомоги. Обговорили подальшу роботу з автоматизації для забезпечення контролю та неможливості корупції.

– Наші партнери переконалися, що все озброєння та обладнання, що доставляється зі США у відповідній кількості, ефективно застосовується українськими захисниками.

– І головне: наші партнери, як і ми, певні – Україна переможе. І вони з нами поряд на всіх етапах цієї боротьби зі злом світового масштабу.

Читайте також: Розбір | Яйце за 17 грн. Як працюють оборонні закупівлі під час війни та коли їх відкриють

Вадим Ребрина

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею та натисніть Ctrl+Enter.

Previous post Орбан порівняв Україну з Афганістаном та назвав її “нічийною землею”: МЗС викликає посла Угорщини – новини на УНН
Next post Орбан порівняв Україну з Афганістаном У МЗС відреагували та викликають посла Угорщини