Міноборони: питання постачання зброї та її обліку є першочерговим – новини на УНН

КИЇВ. 27 січня. УНН. Питання постачання зброї та її обліку приділяється дуже пильна увага. Про це написав міністр оборони України Олексій Резніков у своєму Facebook. Він зазначив, що отримує позитивні відгуки від міжнародних партнерів щодо логістичної програми LOGFAS. УНН.

Подробиці

Міністр розповів, що дедалі частіше чує від іноземних колег, що Україна переможе у війні проти Росії. Про це сьогодні повторив його колега Генеральний інспектор Міністерства оборони США Роберт Сторч, котрий сьогодні з делегацією перебував у Києві.

Цитата

“Довіра – це те, на чому побудовані наші стосунки. Транспарентність усіх без винятку процесів — те, чого ми досягли і продовжуємо дотримуватись. Питання постачання зброї та її обліку приділяється дуже пильна увага до Міноборони та ЗСУ”, — написав Резніков.

Делегація інспекторів США позитивно наголосила на перших результатах впровадження Міністерством оборони України логістичної програми LOGFAS, яка дозволяє моніторити постачання Україні озброєння від країн-партнерів та контролювати рух матеріально-технічної допомоги. Посадовці обговорили подальшу роботу з автоматизації для забезпечення контролю та запобігання корупції.

“Наші партнери переконалися, що все озброєння та обладнання, яке доставляється зі США у відповідній кількості, ефективно застосовується українськими захисниками”, – додав Резніков.

Нагадаємо

Міністерство оборони США опублікувало повний перелік нового пакету військової допомоги Україні вартістю 400 мільйонів доларів. Зокрема, повідомляється, що закупівля 31 танка Abrams відбудеться за допомогою Ініціативи сприяння безпеці України (USAI) для підтримки оборони України від російської агресії.

Previous post розвідка попередила про вкиди — tsn.ua
Next post Бельгія надала Україні найбільший пакет воєнної допомоги. Зеленський заявив, що він зміцнить ППО та підвищить мобільність ЗСУ