Глава СБУ про сьогоднішні гучні обшуки: Це глобальний удар по внутрішньому ворогові – новини України, Політика

Сьогодні у різних регіонах України проходять десятки обшуків та вручення підозр “особам, які своїми діями шкодять безпеці держави у різних сферах”. Про це заявив голова СБУ Василь Малюк, анонсувавши нову інформацію про оперативно-слідчі заходи, повідомляє прес-служба відомства.

Читайте нас у Telegram: тільки важливі та перевірені новини

“Сьогодні Служба безпеки України разом із колегами по силовому блоку проводить низку масштабних оперативно-слідчих заходів, спрямованих на боротьбу із внутрішнім ворогом”, – йдеться у повідомленні.

За словами Малюка, відбувається відпрацювання осіб, “які своїми діями шкодять безпеці держави у різних сферах: зрадників України та агентів російських спецслужб; представників організованої злочинності; посадових осіб, чиновників та корупціонерів, які підривають економіку країни та стабільне функціонування оборонно-промислового комплексу тощо”. д.”.

Глава СБУ каже, що відомство виконує завдання президента Володимира Зеленського “і синхронно завдає глобального удару по внутрішньому ворогові”.

“І яскраве свідчення цьому – масові обшуки, вручення підозр і затримання зловмисників різного калібру. Це лише перший етап тієї комплексної та системної роботи, яку вже проводить Служба безпеки. І ми не плануємо зупинятися! Кожен злочинець, який наважився шкодити Україні, особливо в умовах війни, має чітко усвідомити – ми одягнемо наручники йому на руки. СБУ докладе до цього максимум зусиль”, – наголосив Малюк.

Він додав, що зараз СБУ інформує суспільство про результати сьогоднішніх заходів і з огляду на великий обсяг матеріалів продовжить це робити і найближчими днями.

Вадим Ребрина

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею та натисніть Ctrl+Enter.

Previous post Ердоган порадив Швеції не докладати “порожніх зусиль” на шляху до НАТО
Next post До Фонду підтримки енергетики України надійшло майже €145 млн – Міненерго