Ударні угруповання у Білорусі не сформовані, проте Україна готова до різних сценаріїв – розвідка – новини на УНН

КИЇВ. 2 лютий. УНН. Ударні угруповання не сформовані на території Білорусі, проте Україна готова до різних сценаріїв. Про це повідомив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов в ефірі телемарафону, повідомляє кореспондент УНН.

Цитата

«Щодня ситуація не змінюється. Путін не залишає спроб втягнути білоруські війська у повномасштабну участь у війні проти України, зокрема щодо наземної операції, але на сьогодні успіху не досяг. Ударні угруповання не сформовані на території Білорусі. Україна готова до різних сценаріїв. Це не означає, що ми розслаблені щодо білоруського спрямування. Якщо ситуація зміниться, про це знатимуть і Сили оборони, і суспільство. На сьогодні загроза не з Білорусі», – розповів Юсов.

За його словами, за ситуацією у Білорусі також спостерігають українські партнери, йде активний обмін інформацією.

«Цей обмін інформацією дозволяє координувати дії з багатьох напрямків. Сили оборони готові і щодо різних дій, і ухвалення різних рішень владою Білорусі, але на сьогодні такої загрози не спостерігається», – сказав Юсов.

Доповнення

Керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов повідомляв, що росія зосередить свої зусилля на окупації Донецької та Луганської областей. А ймовірний наступ з Білорусі – це маневр, щоб відволікти наші війська.

Previous post Газ у Європі знову дешевшає через попит та постачання ЗПГ – новини на УНН
Next post Мінфін розраховує на гроші МВФ з другого кварталу – Економіка