Зеленський відреагував на ідею допуску спортсменів Росії до Олімпіади-2024: закликав партнерів протистояти цьому – новини на УНН

КИЇВ. 8 лютого. УНН. Президент України Володимир Зеленський відреагував на спроби дозволити російським спортсменам брати участь в Олімпіаді-2024 у Парижі, закликавши міжнародних партнерів протистояти цим зусиллям. УНН.

Цитата

«На тлі російської агресії, що триває, і нищівних військових злочинів МОК «вивчає способи» дозволити російським спортсменам брати участь в Олімпійських іграх у Парижі. Ми закликаємо партнерів приєднатися до нашого марафону чесності, протистояти цим зусиллям та захищати Олімпійську хартію», – написав Зеленський у Twitter.

Доповнення

Мер Парижа Анн Ідальго змінила свою позицію щодо російських учасників Олімпійських ігор 2024 року, заявивши, що це має бути заборонено, “поки триває війна” в Україні.

Варшава заявила, що близько 40 країн виступлять проти участі спортсменів з Росії та Білорусі на Олімпійських іграх 2024 року.

Відповідальні за спорт керівники міністерств Естонії, Латвії, Литви та Польщі 2 лютого засудили спроби Міжнародного олімпійського комітету повернути спортсменів із Росії та Білорусі на міжнародні змагання.

Previous post Жінки війни: вийшла книга про незламні українки – новини на УНН
Next post Військовий експерт оцінив, коли ЗСУ можуть вийти на узбережжя Азовського моря і до Криму