Борнмут без Забарного на останній хвилині вирвав перемогу над топ-клубом АПЛ

Відбулися чергові матчі 31-го туру англійської Премʼєр-ліги, пише sportnews.com.ua.

АПЛ. Тур 31

Тоттенхем – Борнмут – 2:3

Голи: Мін Сон, 14, Данджума, 88 – Вінья, 38, Соланке, 51, Уаттара, 90+5

Вулвергемптон – Брентфорд – 2:0

Голи: Коста, 27, Хван Хі Чхан, 69

Саутгемптон – Крістал Пелас – 0:2

Голи: Езе, 54, 68

Український легіонер Борнмута залишився у запасі на матч з Тоттенхемом. Вже втретє поспіль захисник не потрапляє у старт. Зазначимо, що матч команди розпочали на 15 хвилин пізніше, адже гості запізнилися через затори на дорозі.

Вже на 14 хвилині Тоттенхем вийшов вперед. Мін Сон відгукнувся у штрафному на передачу Перішича та в один дотик розстріляв ворота суперника. Ще до перерви Вінья відновив паритет ефектним ударом.

У другій половині зустрічі Борнмут знову засмутив Тоттенхем. Соланке на 51 хвилині опинився першим на добиванні та впевнено відправив мʼяч у сітку. Кейн намагався випросити пенальті, але арбітр після перегляду відеоповтору дав зрозуміти, що 11-метрового не буде. Під завісу матчу Данджума з межі штрафного бездоганно влучив у лівий нижній кут – голкіпер був безсилим. Фінальну крапку у поєдинку поставив Уаттара, який приніс перемогу Борнмуту з рахунком 3:2.

У паралельному матчі туру Вулверхемптон спокійно розібрався Брентфордом. Відзначилися Коста та Хван Хі Чхан. Господарі повністю володіли ініціативою та завдали аж 9 ударів у площину воріт. Натомість у суперника лише два.

Крістал Пелас несподівано поступився Саутгемптону, який розташувався на дні турнірної таблиці АПЛ. Гості показали слабкий футбол та майже нічого не створили на половині суперника. А ось у Саутгемптона вийшло значно краще. Спочатку Езе зробив ривок та переграв голкіпера, а у додатковий час другого тайму записав дубль у свій актив.

Previous post “Існують певні побоювання щодо довіри між країнами”: Володимир Дубовик розповів, як витік документів Пентагону вплине на відносини США та України (відео)
Next post Польща заборонила імпорт сільськогосподарської продукції з України