Ігри БРІКС — Росія проведе альтернативну Олімпіаду, попри заборону МОК

Росія будь-якими способами хоче заманити спортсменів на “путінські ігри”

Віцеспікер Держдуми Олександр Бабаков заявив, що Міжнародний олімпійський комітет (МОК) боїться Ігор БРІКС — альтернативної Олімпіади у РФ. До речі, МОК виступив проти проведення будь-яких міжнародних змагань у Росії.

Відповідний коментар Бабакова наводить Р-Спорт. Олександр вважає, що МОК нібито боїться свого нового конкурента.

В умовах, коли всі основи та принципи Олімпійської хартії віддані керівництвом МОК для політичної кон’юнктури, Ігри БРІКС можуть стати новим спортивним інститутом, альтернативним Олімпійським іграм…

Ще одним доказом цього є той факт, що МОК до смерті перелякалися свого нового конкурента, тому що вони розуміють – разом із країнами БРІКС на ці ігри прийдуть і спонсори з країн БРІКС.

Монополія МОК закінчується, як і перестав існувати однополярний світ на чолі зі США, і керівництву МОК на чолі з Томасом Бахом важко з цим змиритися”– заявив Бабаков.

Ігри БРІКС відбудуться з 12 по 23 червня у Казані.

Нагадаємо, МОК вирішив допустити росіян на Олімпіаду-2024 у нейтральному статусі та з іншими обмеженнями. У відповідь у РФ хочуть провести так звані “Ігри дружби”. Президент МОК Томас Бах виступив проти змагань у РФ, після чого російська пропагандистська машина накинулася на німця.

Previous post Смерть мобілізованого дорогою до навчального центру. Прокуратура розпочала розслідування | новини України
Next post Поставки зброї в Україну збільшують ризик світової війни – МЗС Угорщини