Наомі Осака пропустить сезон 2023 року через вагітність

Японська тенісистка Наомі Осака, яка раніше знялася з Australian Open, пропустить весь сезон 2023 року. Причина – вагітність. Про це вона повідомила на своїй сторінці у Twitter.

Останні роки були цікавими, але цей найскладніший час у моєму житті може бути найкумеднішим. Останні місяці поза спортом дали мені нову любов і вдячність до гри, якій я присвятила своє життя. Я зрозуміла, що життя занадто коротке, і я не приймаю певні моменти як данність.

Я знаю, що в мене так багато попереду, і одна річ, яку я бачу в майбутньому, це те, як моя дитина дивитиметься один з моїх матчів і казатиме: “Це моя мама”.

Спортсменка виклала фото УЗІ свого майбутнього первістка.

Наомі Осака пропустить сезон 2023 року через вагітність

Наомі Осака 25 років, вона займає 47-е місце у рейтингу Жіночої тенісної асоціації (WTA). На її рахунку сім перемог на турнірах під егідою організації.

Осака має подвійне японо-американське громадянство, але формально вона японська тенісистка.

Японка чотири рази ставала переможницею турнірів Великого шолому – вона двічі перемагала на Australian Open (2019, 2021) та US Open (2018, 2020). Осака є колишньою першою ракеткою світу.

За підсумками 2019 року Наомі Осака стала найоплачуванішою спортсменкою світу за версією Forbes.

Previous post Від 5° морозу до 6° тепла: прогноз погоди на сьогодні – новини на УНН
Next post Випробування завершено: “Укроборонпром” про український ударний дрон з дальністю поразки понад 1000 км – новини на УНН