“Реал” та “Наполі” вийшли до 1/4 фіналу Ліги чемпіонів

Чинний переможець Ліги чемпіонів мадридський “Реал” з рахунком 1:0 обіграв фіналіста торішнього турніру англійський “Ліверпуль” у матчі-відповіді 1/8 фіналу та вийшов у чвертьфінал. М’яч на 79-й хвилині забив Карім Бензема.

У першому матчі “Реал” розгромив суперника з рахунком 5:2. “Реал” та “Ліверпуль” зустрічалися в Лізі чемпіонів вдесяте, іспанський клуб здобув 6 перемог, англійський – 2, ще дві гри завершилися внічию. Двічі команди грали у фіналі турніру, торік “Реал” виграв із рахунком 1:0, у 2018 році – 3:1.

Ще одним чвертьфіналістом став італійський “Наполі”, який у матчі-відповіді у Неаполі переграв німецький “Айнтрахт” з рахунком 3:0. Голи забили: Віктор Осімхен (45, 53), Петро Зелінський (64, з пенальті). Першу зустріч також виграли неаполітанці – 2:0.

“Наполі” став третім італійським клубом, який вийшов до 1/4 фіналу Ліги чемпіонів. Раніше до чвертьфіналу Ліги чемпіонів вийшли англійські “Челсі” та “Манчестер Сіті”, італійські “Мілан” та “Інтер”, німецька “Баварія” та португальська “Бенфіка”.

Жеребкування цієї стадії відбудеться 17 березня, перші матчі відбудуться 11 та 12 квітня, у відповідь – 18 та 19 квітня. Фінал Ліги чемпіонів відбудеться 10 червня на Олімпійському стадіоні у Стамбулі.

Також у середу визначився перший чвертьфіналіст Ліги конференцій. Ним став бельгійський “Гент”, який розгромив у матчі-відповіді 1/8 фіналу турецький “Істанбул Башакшехір” з рахунком 4:1 (перший матч – 1:1).

Previous post Білорусь продаватиме в Росію критично важливі електронні компоненти – новини на УНН
Next post Україна відстояла право на захист у суді у справі “боргу Януковича” проти росії – новини на УНН