TikTok-блогер застрягла в Tesla під час оновлення програмного забезпечення – машина нагрілася до 39 градусів | новини України

Внутрішня температура автомобіля може зрости до 46 градусів всього за 40 хвилин на 24-градусний день.

Ярослав Жахалов

Ярослав Жахалов

редактор новин та оглядів LIGA.Tech

У США блогер застрягла в Tesla під час оновлення програмного забезпечення.  Машина нагрілася до 39 градусів
Фото: Pexels

Користувач TikTok з ніком Бріанна Джанел опублікувала відео, в якому розповіла про те, що застрягла у своїй Tesla під час оновлення програмного забезпечення. Про це повідомляє Business Insider.

Вона зазначила, що температура усередині машини становила 39,4 градуса. Згідно з розрахунками Omni Calculator, внутрішня температура автомобіля може зрости до 46 градусів лише за 40 хвилин у 24-градусний день. Це може бути особливо небезпечно у спекотний день, коли на вулиці 25 градусів, як було того дня.

Вхідні дані для користувачів Tesla попереджали їх про те, що деякі функції безпеки можуть бути відключені при оновленні програмного забезпечення, і вони не повинні закривати двері або вікна або перебувати всередині.

Бріанна Джанел розповіла, що вона володіє Tesla вже шість років, але вперше вирішила поновити програмне забезпечення під час поїздки. На 30-й хвилині оновлення вона вирішила просто почекати, оскільки не хотіла пошкодити автомобіль, але зазначила, що відчинила б двері, якби відчула, що це загрожує її здоров'ю.

Незважаючи на цей неприємний інцидент, Джанел, як і раніше, любить свою Tesla і називає її надійним транспортним засобом. Однак, вона попереджає інших користувачів не оновлювати програмне забезпечення, коли вони знаходяться всередині автомобіля.

Читайте також

Previous post Через негоду є знеструмлення в 2 областях, на Харківщині тривають відключення – «Укренерго»
Next post Військовий із Житомира вибачився перед жінкою, яку вдарив трояндами по обличчю. Він пояснив, що купував квіти для хворої дружини, але вони зав'яли