Пентагон розповів про зустрічі з НЛО – подробиці – новини України,

Управління директора національної розвідки (ODNI) Пентагону в січні опублікувало річний звіт про невідомі повітряні явища за 2022 рік, повідомляє Space.com. Невідомі повітряні явища – новий термін, яким США називають НЛО.

Звіт створено з даних різних розвідувальних агенцій та військових розвідувальних служб, Федерального управління авіації, Національного управління океанографії та атмосфери, Міністерства енергетики та NASA. Документ містить близько 510 випадків спостереження НЛО. Більшість із них було зібрано від персоналу ВМС США та ВПС США, який повідомив про них через офіційні канали.

Підписуйтесь на LIGA.Tech у Telegram: головні новини світу технологій

Хоча НЛО продовжують становити загрозу безпеці польотів, через брак подробиць неможливо з’ясувати походження цих об’єктів. Усього охарактеризовано 366 випадків спостереження НЛО. З них 26 (5% від загального числа) віднесли до дронів, 163 – до повітряних куль або “кулястих об’єктів”, шість зв’язали з птахами або пакетами. 171 випадок залишився неописаним. У той же час, досі не зареєстровані випадки зіткнення американських літаків з НЛО.

Документ наголошує на зусиллях безпеки повітряного простору, частково пов’язаний з поширенням безпілотників. Деякі з них можуть бути зусиллями противників Сполучених Штатів зі збору розвідувальних даних.

Звіт показує, що уряд США серйозно ставиться до НЛО та безпеки повітряного простору після багатьох років сенсаційного висвітлення у медіа.

Читайте також

Лев Шевченко

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею та натисніть Ctrl+Enter.

Previous post На місці авіакатастрофи в Непалі знайшли чорні ящики – новини на УНН
Next post Бустери від COVID-19 зараз рекомендують робити лише вакцинами Moderna та Pfizer. Чому – новини України, Здоров’я