Коли Україна отримає танки – Подоляк про допомогу союзників — tsn.ua

Речник запевнив, що все буде в межах логістичних домовленостей, які наразі з’ясовуються.

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк запевнив, що військова допомога, а саме, танки від союзників надійде до України в означений термін.

Про це йшлося в ефірі телемарафону.

“У нас є конкретні дати, коли нам потрібні ці танки, і вони до цих дат будуть у нас”, – заявив він.

Подоляк наголосив, що Україна отримає все, що потрібно в повному обсязі, у той момент, коли озброєння знадобиться ЗСУ.

“До моменту початку певних дій, в яких будуть брали участь сформовані нові танкові штурмові бригади, ми будемо постійно читати, що ті чи інші партнери нам “дадуть зброю в 2030 році”, бо з приходом Герасімова гібридний компонент російської “СВО” тільки підвищився… Тому давайте так: ми отримаємо все, що нам потрібно в тому обсязі, в якому потрібно, в той момент, коли це буде потрібно ЗСУ”, – зазначив Подоляк.

Подоляк назвав чутками інформацію, що для України будуть будувати нові танки.

“Це трошки не так…. Тому що партнери так само розуміють, на якому етапі ми знаходимось і які нам інструменти будуть потрібні цієї зими чи в середині весни. Тому ми будемо все це мати безпосередньо тоді, коли це буде потрібно”, – додав він.

Додамо, що міністр оборони України переконаний: постачання танків — це ще не кінець історії з військовою допомогою Заходу.

Раніше президент України говорив про велике значення кількості танків і термінів, коли вони можуть бути доставлені до України.

Читайте також:

Previous post Російські спортсмени не можуть брати участь в Олімпіаді під жодним прапором. Вони заплямовані кров’ю українців
Next post мобілізованого в Росії засудили до року колонії