У Пакистані внаслідок аварії на човні потонули 49 хлопчиків – новини на УНН

КИЇВ. 31 січня. УНН. Поліція повідомила у вівторок, що 49 дітей загинули, коли їхній перевантажений човен перекинувся на північному заході Пакистану після того, як водолази протягом трьох днів витягували тіла з крижаної води. Про це інформує AFP. УНН.

Подробиці

Всі хлопчики віком від семи до 14 років були учнями медресе і в неділю вирушили в одноденну подорож до мальовничого озера Танда-Дам.

«Вода греблі замерзла через холодну погоду, яка завадила рятувальній операції. Але сьогодні водолази змогли глибоко зануритися, щоб зібрати тіло, що залишилися», – сказав Хатир Ахмад, високопоставлений співробітник служби порятунку.

Він додав, що з води було вилучено тіла вчителя та одного шкіпера, внаслідок чого кількість загиблих досягла 51 людини.

Мухаммад Умар, який продає чай на майданчику для пікніків із видом на популярне туристичне місце, сказав, що за останні кілька днів тут зібралися десятки батьків та родичів.

«Кожного разу, коли з місця події витягали тіло, вони стрибали на водолаза, щоб перевірити, чи не їхній син, і щоразу ми чули їхні крики від болю та страждань», – сказав він агентству AFP.

Озеро Танда-Дам знаходиться приблизно за п’ять кілометрів від медресе – ісламської школи, яка пропонує безкоштовну релігійну освіту – у Кохаті, провінція Хайбер-Пахтунхва.

Додамо

У Пакистані часто трапляються затоплення, коли старі та перевантажені судна втрачають стійкість.

У неділю щонайменше 41 людина загинула після того, як їхній автобус врізався в ущелину в південно-західній провінції Белуджистан.

У липні минулого року щонайменше 18 жінок потонули після того, як перевантажений човен, у якому перебували близько 100 членів однієї родини, перекинувся під час весільної ходи між двома селами.

Previous post У Києві 750 будинків, у яких світло не можна відключити централізовано – гендиректор Yasno
Next post “Олімпійським богам настав час спуститися на землю”. У МЗС України закликали підтримати “марафон чесності” та захистити світовий спорт від “російського світу”