Євробачення-2023: організатори конкурсу показали, якою буде сцена у Ліверпулі: фото

Макет сцени розробив художник з декорацій, який робив сцену для церемоній Grammy та MTV EMAs.

Організатори міжнародного пісенного конкурсу “Євробачення-2023” оприлюднили макет сцени прийдешньої музичної першості.

Сцену розробив художник з декорацій Хуліо Хімеде. Саме він робив сцени для таких масштабних музичних подій, як Grammy та MTV EMAs. За словами Хімеде, в основі дизайну – принципи “єднання, свята та спільноти”.

“Архітектура натхнена обіймами, що розкриваються для України, артистів шоу та гостей з усього світу. Я зосередився на культурних аспектах та схожості між Україною, Великою Британією і, зокрема, Ліверпулем. Від музики, танцю та мистецтва до архітектури та поезії”, – прокоментував художник, пише eurovision.tv.

Сцена “Євробачення-2023” / Фото: eurovision.tv

Сцена площею 450 квадратних метрів об’єднає ще 220 квадратних метрів відеоекранів, які незалежно рухатимуться та обертатимуться, а також понад 700 відеоплиток, інтегрованих у підлогу, і понад 1500 метрів світлодіодних ліхтарів.

Як зазначив виконавчий продюсер конкурсу Ендрю Картмелл, організатори хотіли створити таку сцену, яку люди пам’ятатимуть роками:

“Для нас дуже важливо, щоб делегації мали якомога більше простору для роботи. Ми хотіли дати їм набір, який має багато варіантів для постановки”, – додав Картмелл.

Сцена “Євробачення-2023” / Фото: eurovision.tv

Нагадаємо, 67-й за рахунком пісенний конкурс “Євробачення” відбудеться у Ліверпулі, Велика Британія. Україна автоматично проходить у фінал, як країна-переможниця пісенного змагання минулого року. Через повномасштабне вторгнення росії, конкурс було вирішено провести у Великій Британії, представник якої минулоріч посів друге місце.

Читайте також:

Previous post Роботи з відновлення критичної інфраструктури в Одеській області триватимуть до п’ятниці – Кудрицький – новини на УНН
Next post KOZAK SIROMAHA, який живе без паспорту, представив трек Засвіт встали козаченьки: фото, відео