Даша Квіткова у червоному бікіні похизувалася сталевим пресом: фото

Блогерка поділилася спекотними фото з відпочинку на Мальдівах.

Українська блогерка Даша Квіткова продовжує ділитися з шанувальниками світлинами зі свого казкового відпочинку на Мальдівах.

Цього разу знаменитість не втратила нагоди продемонструвати свою бездоганну фігуру. На сторінці в Instagram Даша розмістила серію знімків, на яких постає у червоному бікіні. Пляжне вбрання Квіткової ідеально підкреслило її  нові форми.

Даша Квіткова / Фото: instagram.com/kvittkova

Як відомо, блогерка за останній рік втратила 35 кілограм, тож тепер залюбки хизується змінами у зовнішності. Як зізналася Даша, заради цих кадрів вона навіть з готелю на пляж винесла дзеркало:

“Витягнути дзеркало на пляж? Так” – підписала фотографії Квіткова.

Даша Квіткова / Фото: instagram.com/kvittkova

Даша Квіткова / Фото: instagram.com/kvittkova

Зазначимо, що у середині січня Даша Квіткова приголомшила фанів новиною, що вони ролучаються з ведучим Нікітою Добриніним. Після цього Даша разом з однорічним сином Левом полетіла на Мальдіви. Як раніше зізнавалася Квіткова, їхню поїздку з сином на острови вона оплатила особисто.

Нагадаємо, днями тарологиня Олена Кузьмич зробила розклад на стосунки Даші Квіткової та Нікіти Добриніна. Зокрема, Олена подивилася, чи були зради у стосунках Даші та Микити, чи з’явився на горизонті у когось із ексів новий партнер та чи будуть вони знову разом.

Читайте також:

Previous post Британія планує розпочати навчання українських пілотів на винищувачах стандартів НАТО
Next post Данія та Нідерланди приєднаються до Німеччини та відремонтують для України 100 танків Leopard 1