пошкоджені житлові будинки та заклад освіти — tsn.ua

Ворожа ракета завдала дуже суттєвих пошкоджень об’єкту комунальної інфраструктури Хмельницької тергромади.

Внаслідок російського ракетного обстрілу 10 лютого одна ворожа ракета влучили в об’єкт комунальної інфраструктури Хмельницької територіальної громади і пошкодила заклад освіти, багатоповерхівки та приватні будинки.

Про це міський голова Хмельницького Олександр Симчишин повідомив у відеозверненні.

“Наші сили ППО збили частину того, що летіло, але одна з ракет влучила в один із об’єктів комунальної інфраструктури Хмельницької територіальної громади. Пошкодження об’єкту, на жаль, завдані дуже суттєві. Наші рятувальники миттєво й оперативно ліквідували пожежу й не дали їй поширитися на інші об’єкти”, – розповів міський голова.

За попередніми даними, внаслідок обстрілу ніхто не постраждав. Однак руйнувань було завдано об’єкту освіти,  багатоповерховим житловим будинкам та приватному сектору. Йдеться про пошкоджені вікна, двері та дахи.

Симчишин також поінформував, що у Хмельницькому до генераторів підключили каналізаційно-насосні станції та котельні, тож зараз 90% споживачів отримують водопостачання, майже всі забезпечені теплом. Водночас 50% споживачів опинилися без електроенергіїїї постачання планують відновити до вечора. В подальшому діятимуть графіки відключень світла.

Нагадаємо, російські окупанти в ніч проти 10 лютого атакували Хмельниччину спершу безпілотниками. Тоді ворог влучив у об’єкт критичної інфраструктури Шепетівського району.

Вже вранці у Хмельницькому знову пролунав вибух, після якого в ОВА повідомили, що частина міста опинилася без електропостачання і можуть бути збої у водопостачанні.

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Телеграма та Viber.

Previous post СБУ та ГБР провели обшуки на об’єктах колишнього нардепа та російського олігарха – новини України, Економіка
Next post Санду призначила Доріна Речана кандидатом на посаду прем’єр-міністра Молдови – новини на УНН