кремль розробила «ідеологічні установки», з якими путін піде на вибори – новини на УНН

КИЇВ. 17 березня. УНН. Адміністрація російського диктатора розробила «ідеологічні настанови», з якими владимир путін піде на вибори 2024 року. Кремль планує просувати «ідеологію консерватизму». Крім того, ідеологи мають намір зробити ставку на риторику про «моральну перевагу» Росії над іншими країнами. Про це повідомляє «Медуза» з посиланням на джерела. УНН.

Повідомляється, що про те, які ідеї планує просувати кремль перед виборами, підлеглі заступник голови АП Сергія Кирієнка розповіли на початку березня на «закритому семінарі» для працівників інших кремлівських підрозділів, а також регіональних чиновників та політтехнологів. Зустріч відбулася у так званій майстерні управління «Сенеж», розповіли «Медузі» два джерела, які брали участь у «семінарі».

Так, кампанію 2024 року буде побудовано навколо «ідеології консерватизму».

За задумом кремля, на чергових виборах путін позиціонуватиметься насамперед як «охоронець традиційних цінностей». Крім того, кремлівські ідеологи мають намір зробити ставку на риторику про «моральну перевагу» Росії над іншими країнами (путін вже не раз у публічних заявах звинувачував «колективний Захід» у розв’язанні війни в Україні та «колоніальній політиці» стосовно інших держав).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У січні пісків заявляє, що путін поки не висловлювався про можливу участь у виборах 2024 року

Близький до кремля співрозмовник «Медузи» зазначив, що «консервативну ізоляційну ідеологію» для нової президентської кампанії «почали опрацьовувати» ще до початку війни, наприкінці 2021 року.

«Тоді в АП міркували про те, що тема «антизахідного консерватизму» має поступово витіснити просування ідей «російського світу» у риториці чиновників та пропагандистів. Виборцям планувалося продавати образ Росії як «держави в собі», яка зберігає традиції і відносно мало взаємодіє із зовнішнім світом. Зараз ці напрацювання скоригували: тема «російського світу», до якого нібито належать багато країн колишнього СРСР, має стати частиною концепції «держави в собі», – йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що однією з ідеологічних засад кампанії стануть напрацювання проекту «ДНК Росії».

«Що таке «російська думка», організатори проекту чітко не пояснюють. Однак, судячи з статті, підписаної Полосіним і Харичевим, в якій вони розповідають про «днк росію», це якісь «ціннісні константи», «властиві» Росії протягом усієї її історії. Серед цих «констант» — «общинність, почуття обов’язку та надцілі, екзистенційна стійкість та пріоритет нематеріального над меркантильним», – зазначається у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Секретар РНБО Олексій Данилов заявляв, що Володимиру Путіну потрібно готуватися до труни, а не виборів

Крім того, у статті стверджується, що для Росії «актуальні такі значення, як творення для людини, любов для сім’ї, єдність для суспільства, порядок для держави і місія для країни». Автори впевнені, що зараз «під загрозою виявилося не наше споживання та наша промисловість; під загрозою знаходилася сама ідентичність росіян, сама російська думка».

Previous post ГУР повідомило про повернення в Україну двох жінок і шістьох дітей, які утримувалися в Сирії
Next post Боротьба з дитячим порно – Pornhub отримав нового власника – новини України,