Боротьба з дитячим порно – Pornhub отримав нового власника – новини України,

Канадська приватна інвестиційна компанія придбала MindGeek, якій належить Pornhub, YouPorn та інші великі медіа-сайти для дорослих. Про це повідомила ECP на своєму сайті.

Компанія Ethical Capital Partners придбала MindGeek за невідкриту суму. Повідомляється, що вона продовжить працювати під керівництвом нинішніх керівників разом з управлінською командою ECP, до якої входять “юристи та колишні інвестори в канабіс”. ECP підтвердила цю інформацію.

MindGeek володіє одними з найбільш відвідуваних сайтів в інтернеті, але також стикається з постійною критикою за те, що вона не змогла запобігти завантаженню або перегляду користувачів нелегальних відео, у тому числі з матеріалами про сексуальне насильство над дітьми. Дійшло до того, що у 2020 році Visa та Mastercard припинили обслуговування Pornhub доти, доки не з’явилася обов’язкова система перевірки віку акторів.

Але на цьому проблеми не скінчилися. Судові позови продовжуються. ECP повідомила про намір вирішення юридичних проблем компанії. Вона має намір зосередитись на “інвестуванні в MindGeek як інтернет-лідера у боротьбі з нелегальним онлайн-контентом”. Можливо, це включає такі речі, як пов’язаний з MindGeek інструмент перевірки віку AgeID, або її інструмент розпізнавання зображень Safeguard.

Читайте також

Ярослав Жахалов

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею та натисніть Ctrl+Enter.

Previous post кремль розробила «ідеологічні установки», з якими путін піде на вибори – новини на УНН
Next post Понад 2,5 млн українців перехворіли на грип та ГРВІ з початку сезону – МОЗ – новини на УНН