Усі тексти на підтримку війни на сторінках помітних росіян з’являлися після перерахування грошей. Від себе були лише чорні квадрати / Бульвар Шоубіз

“Всі ці тексти [в поддержку войны на страницах заметных россиян] з’являлися після перерахування грошей. Ніхто від себе не писав. Ці помітні люди – вони нічого не робили від себе. Від себе були лише чорні квадрати. Все, що прославляло, все, що говорило про те, що нарешті це сталося, “ми довгі роки на це чекали” – це все за гроші. І продовжується за гроші. Прізвища цих бл…дей я знаю напам’ять, сказав Сонцов. Ми не встигли ще, так би мовити, ложку до рота донести, а в цих уже пости чухають. Я пам’ятаю цю [Ольгу] Бузову, [Ксению] Бородіну… Ну слухай, це тавровані повії. Цим шкурам – на них нема де ставити тавра”.

Солнцев зазначив, що серед тих, хто підтримав війну, була російська ведуча Лера Кудрявцева.

“Просто вчасно та грамотно спрацювали куратори. Куратори – я знаю, що це таке, як вони це роблять. Схематоз дуже простий. Зазвичай через директора. Або пишуть тобі в директ”, – зазначив співрозмовник Гордона.

Солнцев зізнався, що якось звані куратори писали і йому. Він наголосив, що спілкування було ввічливим і без тиску.

“Я хочу версію розбити про те, що на зірок наїжджають, на них тиснуть – і вони під тиском це роблять. Нічого подібного. Жодного тиску. [Российскому певцу Сергею] Лазарєву сказали, що заберуть дітей? – Лож. Нічого подібного. Все на м’яких лапах. Це ж шоу-бізнес. З ними треба м’яко. Вони ж там, як дівчатка. Вони ж ображаються всі, вони ж плачуть, вони плакають, як [российский певец Николай] Басків. Ось цей сором і ганьба з голови не виходить”, розповів Сонцов.

Шоумен припустив, що під час розрахунків із блогерами куратори “пиляли гроші”.

“Тобто ці так звані куратори з вкрадливими голосами – я думаю, що вони забирали просто третину”, – зазначив він.

Коментуючи позицію артистів, які погодилися виступити на підтримку нападу на Україну, Солнцев наголосив, що ті могли цього не робити.

“Їх ніхто б не зачепив. Ще раз повторюю: все це казки, що на них давили. Ні, – Заявив він.

Обговорюючи, про які суми йшлося, Солнцев заявив, що зазвичай “це не були мільйони рублів” за посаду.

“Чи заплатили ці пройдисвіти з них податки – це вже інше питання. Ні, ціна цьому копійчана. 50-100 тис. руб.”, – резюмував Соннцев.

ВІДЕО

Відео: У гостях у Гордона / YouTube

контекст:

Сонцов (справжнє ім’я – Рустам Калганов) народився 1976 року у Краснодарському краї. Здобув вищу юридичну освіту, але за професією не працював. У різні роки був радіо- та телеведучим, манекенником, діджеєм, піарником.

Сонцов брав участь у кількох сезонах шоу “Дом-2”, яке виходило на каналі ТНТ.

Після повномасштабного вторгнення РФ до України виїхав за кордон. Нині живе у Лос-Анджелесі (США).

Previous post Майбутній кінець Землі – вчені побачили, як зірка поглинає планету – новини України,
Next post Координаційний штаб презентував перше в Україні дослідження російських військовополонених