Дружина Павлика прокоментувала вилучення у артиста спецперепустки, яким вона хвалилася, проїжджаючи стратегічним об’єктом на шляху до театру.

Репяхова назвала вилучення спецперепустки у її чоловіка “неприємною ситуацією”.

“Я вдячна життю за цю ситуацію, тому що вона допомогла мені багато чого зрозуміти. Показала, хто мої друзі, а хто – не зовсім. Криза – це розвиток, якщо, звичайно, дивитися правді в очі і працювати над цим. Це хороша можливість стати ще найкращою версією себе, що я й роблю… З цієї неприємної ситуації я беру все, що допоможе мені стати ще кращим, – сказала Репяхова. Можу сказати лише одне. Мені чоловік перепустку не дарував. Ми не куркулі. Ми – звичайна українська родина, живемо на орендованій квартирі, у нас кредитні машини, і щось, а дарувати перепустки – точно не про нас”.

контекст:

15 травня дружина Павлика, український блогер Катерина Репяхова опублікувала ролик, у якому похвалилася наявністю у її чоловіка спецперепустки, що дозволяє проїхати Південним мостом у Києві. “Мене чоловік щастить Південним мостом. Це задоволення не для всіх, можливо. А тільки мій чоловік мені дарує такі романтичні подарунки”, – прокоментувала те, що відбувається Репяхова. “Ти така гарна у мене, зая. Це тобі перепустка в подарунок”, – показуючи на камеру документ, заявив Павлик.

Після того, як їх за це розкритикували у мережі, Репяхова видалила ролик. Вона додала, що її чоловік не купував цієї перепустки. “Він, як і більшість із нас, все робить заради перемоги. А я не мала робити те, що зробила”, – резюмувала вона.

Павлик 16 травня заявив, що дуже шкодує про публікацію його дружиною скандального ролика. “Насправді це просто перепустка на комендантський час, тому що я дуже часто приїжджаю пізно з благодійних виступів на підтримку Збройних сил, тому мені такий документ просто необхідний на комендантський час”, – написав співак. Він повідомив, що говорячи про подарунок, його дружина нібито мала на увазі саму поїздку через міст, а не документ як подарунок.

17 травня Поліція Києва вилучила спецперепустку у Павлика. Правоохоронці нагадали, що в період воєнного стану фіксувати на камеру та висвітлювати об’єкти стратегічного значення забороняється. Хто саме видав співаку спецперепустку, поки не повідомляється.

Південний міст закрито для приватного транспорту з 22 червня 2022 року. Рух Південним мостом дозволено лише для спецтранспорту екстрених та аварійних служб, громадського транспорту, транзитного вантажного транспорту, а також авто зі спеціальними перепустками.

Previous post Масажист на передовій рятував побратимів: дивовижна історія зцілення бойового медика із Волині
Next post Зеленський пропонує мирний саміт у липні – новини України, Політика