“Я отримувала ляпас за абсолютно безневинну ситуацію”. Соловій розповіла, як після пристрасного поцілунку з рокером її вдарив бойфренд

“Тому що доходило до того, що я отримувала ляпас за абсолютно безневинну ситуацію, – розповіла Соловій. – Я прийшла на вечірку. Хлопець, з яким я прийшла, був начебто в компанії. Все було супер. І тут проходить якась зйомка . Підходить до мене один рок-музикант і, коли я даю коментар про його альбом, цілує мене просто в губи так довго і пристрасно. Мені тоді року 24 було. Я пам’ятаю, що просто йду в натовп і пропадаю”.

За словами артистки, після цього бойфренд звинуватив її в тому, що вона своєю поведінкою дала привід цьому артисту для пристрасного поцілунку в губи.

“Я починаю доводити, кричати і розумію, що падаю на ліжко від такої нормальної ляпаса. Я йому це пробачила. Ми розлучилися не через його ревнощі, а тому, що я зустріла іншого чоловіка”, – розповіла 30-річна Соловій.

У цьому ж випуску співачка зізналася, що була коханкою у відносинах зі своїм першим бойфрендом. За словами Соловій, на момент початку стосунків вона була восьмикласницею, а сам роман тривав близько трьох років. Вік свого бойфренда вона назвала.

Артистка також розповіла, що любить фліртувати і в її нинішніх відносинах також є ревнощі.

контекст:

Соловій не афішує особисте життя.

3 травня українська співачка Артилерія потайки зняла та виклала у мережу ролик, у якому Соловій була знята на прогулянці з українським поетом Сергієм Жаданом. Пара трималася за руки. За тиждень до цього, 24 квітня, Жадан подав на розлучення зі своєю другою дружиною Іриною Куніциною.

Соловій відмовилася коментувати чутки про роман із Жаданом. Раніше Жадан знявся у кліпі співачки, де вони зіграли закохану пару.

Previous post Глава Пентагону за підсумками саміту НАТО: Упевнений, Путін дуже стурбований
Next post Командир ​танкового екіпажу 28 ОМБр із позивним Девід розповів про бої на Донеч