Образ Зеленської. Перша леді з’явилася на публіці в тому ж вбранні, яке одягала чотири роки тому під час візиту до Канади. Фото

“Амбулаторія пережила російську окупацію, але відразу після звільнення у квітні 2022 року вже працювала для своїх 4 тис. пацієнтів. І зараз тут надають не лише медичну, а й психологічну допомогу – лікарі та медичні сестри пройшли відповідне навчання за програмою Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ) ) mhGAP, йдеться у публікації. – А за підтримки USAID у рамках проекту “Розвиток сталої системи громадського здоров’я” в амбулаторії створено кабінет психологічної підтримки. Сьогодні відвідали амбулаторію разом із Пауером, щоб вона могла побачити результати співпраці”.

Для зустрічі з Пауер Зеленська обрала чорний костюм, що складається з жакету з укороченими рукавами та штанів.



Адміністратори фан-сторінки Зеленської у Instagram (майже 81 тис. передплатників) звернули увагу на те, що у цьому ж костюмі від українського бренду Arket перша леді України була влітку 2019 року під час закордонного візиту до Канади.


Скріншот: nadyadorofeeva / Instagram

Скриншот: uafirstlady / Instagram


контекст:

Зеленська з’являється на офіційних заходах виключно у вбраннях та прикрасах від українських брендів. Перша леді України часто комбінує образи із вишиванками.

Український дизайнер Ельвіра Гасанова, яка в тому числі співпрацює із Зеленською, розповідала, що якщо раніше вони створювали для неї одяг, починаючи з ескізів, то зараз через дефіцит часу дружина українського президента обирає вбрання з уже відшитих колекцій.

Previous post “Не проти українців, а для польських фермерів”. Моравецький пояснив бажання Польщі продовжити заборону імпорту агропродукції з України
Next post Росіяни вивезли групу дітей з окупованих територій до “військової академії” у Костромі