Нікітюк показала другу частину серіалу, знятого після скандалу з Горбуновим

Українська акторка Ірина Гатун виконала роль ляльки Пупса.

“Пупс нагадує мені одну знайому вчительку. Вона теж засинала на уроці, але одним оком контролювала весь клас”, – написала Нікітюк.

За сюжетом Пупс наснилося, що вона їде на мотоциклі, при цьому голосно хропе, не даючи спати Барбі.



Першу частину серіалу можна побачити тут.

Нікітюк заявила, що на зйомку серіалу із держбюджету гроші не брала.

18 липня українці у соцмережах обурилися тим, що компанія українського телеведучого та актора Юрія Горбунова виграла тендер на зйомки серіалу “СМТ Інгулець” вартістю 33,6 млн грн, прототипом одного з головних героїв якого став власник ФК “Інгульець”, аграрій Олександр Повороз.

Зокрема, головний редактор інтернет-видання “ГОРДОН” Алеся Бацман зазначила, що серіал про людину, яка неодноразово вчиняла злочинні дії, збираються знімати за бюджетні гроші.

Горбунов, коментуючи скандал, відповів, що майже 33 млн. грн. на зйомки серіалу – це недорого, а українські захисники хочуть позитиву та гумору.

контекст:

Микитюк народилася у Хмельницькому 19 жовтня 1987 року. Її кар’єра на телебаченні розпочалася після того, як у 2011-му вона взяла участь у програмі “Розсміши коміка” на телеканалі “Інтер”. Через рік Нікітюк стала ведучою програми про подорожі “Орел і решка” цим же каналом.

Зараз Нікітюк веде програми “Le Маршрутка” та “Хто зверху?” на “Новому каналі”.

Гатун народилася 30 вересня 1987 року у Києві. Вона акторка театру “Чорний квадрат”.

Previous post Оппенгеймер 2023 — рецензія на фільм Крістофера Нолана про творця атомної бомби – новини України, Технології
Next post В одному з одеських сіл вже більш як півтора року місцеві жительки тримають волонтерський кулінарний фронт