Війна стала маркером. Вона показала, яка ти людина / Бульвар Шоубіз

“Чому, на вашу думку, такі популярні в Україні артисти, як Винник, Яма та інші, вирішили не повертатися в Україну? Їм страшно чи справа виключно в грошах?”

спитали у співачки.

“Я не знаю, що для себе вирішують інші люди. І не можу за них відповідати. Але я можу точно сказати, що війна стала маркером. Вона показала, яка ти людина. І якщо з 2014 року було якесь місце для полеміки, то після 24 лютого [2024 года] все змінилось. Тому що стало тільки так чи ні. Все однозначно. Навіть для тих, хто не міг зрозуміти цього у 2014 році”, – відповіла артистка.

контекст:

24 грудня 2021 року, за два місяці до повномасштабного російського вторгнення, Яма раптово звільнився з “1+1”, пропрацювавши там із травня. Ведучий не став називати причин догляду, повідомивши лише, що вважає свою місію завершеною.

Після повномасштабного вторгнення РФ Яма довгий час не афішував своє місцезнаходження, зникнувши з громадського простору. Про те, що він перебуває за кордоном разом із дружиною та сином, танцюрист вперше зважився розповісти влітку 2022 року в інтерв’ю українському журналісту Славі Дьоміну.

За словами Ями, він спершу виїхав із країни до Європи, а потім до США. Танцюрист зазначив, що в США дає благодійні уроки танців на підтримку України. “Я виїхав одразу, дуже швидко, – заявив танцюрист. – Серце болить щодня, коли читаєш новини”.

Після повномасштабного вторгнення Винник перестав з’являтися на публіці та вести соцмережі. У липні 2022 року адвокат Винника заявила, що артист покинув Україну та переїхав до Німеччини на лікування.

Майже через півтора роки мовчання Винник дав інтерв’ю, в якому зізнався, що виїхав із України 26 лютого 2022 року, але не уточнив як. За словами артиста, він вирішив поїхати за кордон, бо вважає, що кожен має займатися своєю справою.

Винник також спростував чутки про онкозахворювання, але не розголошував свій діагноз. Він згадав, що на цю хворобу в Німеччині хворіє всього 2% населення.

Previous post Немає аналогів – вчені 30 років фіксують радіосигнал кожні 21 хв. – новини України,
Next post На Шацьких озерах – у розпалі туристичний сезон: як відпочивають в умовах війни