“Моя ніжність”. Козловський показав дружину під час вагітності

“Моя ніжність”, – написав співак.

Дружина Козловського відбита в кремовій сукні з напівпрозорої тканини та з розпущеним волоссям. Бакуменко знялася у ролику, коли була на пізньому терміні вагітності. Вона позувала, погладжуючи живіт. Ролик супроводжує трек Козловського “Рубіж”.

Контекст

Козловський та Бакуменко розписалися у грудні 2023 року. 25 лютого 2024 року у них народився син Оскар. Артист приховував це на початок квітня.

Раніше Козловський перебував у відносинах із українським блогером Раміною Есхакзай. У вересні 2017 року вона заявила, що розірвала стосунки зі співаком. У грудні 2019 року Есхакзай зізналася, що причиною розлучення стало те, що він зрадив їй з Бакуменком.

“Перед весіллям він мені сказав, що в нього стосунки з його директором і він закрутив роман їй на зло, коли вони посварилися. І він вирішив не припиняти роман, тому що ми добре разом виглядаємо, преса позитивно реагує, тим більше, що вже скоро весілля. Загалом він вирішив озвучити мені таку інформацію, після чого, звичайно ж, я йому сказала: “Соррі, але втрьох ми зустрічатися не можемо”, – розповіла Есхакзай.

За її словами, Козловський пропонував також провести медовий місяць утрьох із Бакуменком. “Мені вистачило того, що він сказав, що в медовий місяць ми полетимо втрьох. Я питаю: “Може бути, ще й номер один знімемо?” А він: “Хороша ідея!” треба бігти”, – поділилася спогадами колишня наречена співака.

Про те, що у Козловського роман із Бакуменком, 2020 року натякала й українська ведуча Катя Осадча.

Previous post Сі Цзіньпін розповів, як Китай бачить переговори між РФ та Україною
Next post У Черкасах ветеран відкрив студію друку