“Та пішов він. Товстий мішок гівна”. Вірастюк заявив, що не має наміру більше вибачатися перед Бобулом за те, що висміював його

Скандал між Вірастюком та Бобулом виник через те, що у 2016 році спортсмен виклав у мережу відео, в якому висміяв іменний номер співака в одному з готелів у Чернівцях.

“Нещодавно я у нього брав інтерв'ю. У нього досі є образа. Він сказав, що якщо ви десь перетнетеся і ти перед ним вибачишся за те, що…”, – порушив тему Дьомін.

“Та пішов він на х…й, – перебив блогера Вірастюк. – Товстий мішок, блудь, говна. Людина без почуття гумору”.

Дьомін у відповідь стримано засміявся і уточнив у нардепа, чи можна не вирізати з інтерв'ю ці слова. Вірастюк відповів ствердно і заявив, що вже одного разу публічно перепросив Бобула, за його словами, це сталося в ефірі каналу “1+1”.

“Скільки разів я повинен вибачатися? Я абсолютно нічого поганого не мав на увазі. Та ви б і самі луснули від сміху, якби все це побачили. Просто потрібно мати гумор”, – заявив Вірастюк.

Він додав, що після початку конфлікту випадково зустрівся із Бобулом на залізничному вокзалі, але той “відморозився”.

Контекст

У лютому 2023 року Бобул, коментуючи скандал із Вірастюком, назвав його поведінку свинською. “У мене квартири немає у Чернівцях. І коли я приїжджаю, екс-мер Чернівців Микола Федорук та директор готелю “Буковина” Валерій Чинуш вирішили зробити мені такий подарунок офіційно. У мене є документи, – сказав артист. – До мене з іронією не треба [относиться]. До мене треба з повагою. Я не той хлопчик для биття. Іронією нехай він займеться зі своєю дружиною. А до мене має бути повага, тому що я – народний артист України”. Він наголосив, що після того випадку Вірастюка для нього не існує.

Previous post сильні зливи несподівано накрили Аравійський півострів — Світ
Next post Командувачем ОК “Південь” призначений бригадний генерал Геннадій Шаповалов