Ставтеся з повагою до людей, які своїм життям прикривають ваші дупи

Таким чином Пташка відреагувала на заяву Маляра, що українським військовослужбовцям, які пішли воювати з початку повномасштабного вторгнення країни-агресора РФ, треба було “знати норму Конституції, що демобілізація неможлива до завершення військового стану”.

Свої слова колишня заступник міністра оборони України адресувала зокрема нардепу Інні Совсун, чий чоловік добровольцем вирушив на фронт у перші дні повномасштабної війни. Після висловлювання Маляр Совсун не змогла стримати сліз та розплакалася у студії.

Записуючи відео з передової, Пташка заявила, що ні в неї самої, ні в її нареченого, який загинув на війні, не було часу читати норми Конституції перед тим, як вони вирішили добровольцями піти захищати Україну від російських окупантів.

“Записую звернення трохи із запізненням, бо не завжди є зв'язок та можливість переглянути новини. Шановна Ганно, якщо ви так добре знаєте Конституцію, то повідомляю вам, що ні в мене, ні в мого нареченого, ні в чоловіка Інни, ні в інших чоловіків, які пішли захищати нашу країну, перед тим, як збирати свій рюкзачок та їхати в пекло, не було багато часу сісти перечитати Конституцію та знайти лазівки, як свого чоловіка сховати у себе під спідницею. І сказати, що він “тримає економічний фронт” , – Заявила Пташка.

Парамедик нагадала Маляр, що їй не доводиться чекати на дзвінки з фронту від свого чоловіка, оскільки він не захищає Україну.

“Це не для вас. Не для вас чекати ночами чоловіка. Мій чоловік у Маріуполі в невідомій могилі лежить. І він не читав Конституції і не шукав варіантів, як звалити самому і звалити відповідальність за свою країну на інших, а потім стояти в гарненькому костюмі у студії у безпеці та дружині військовослужбовця розповідати, що вона хронова, бо вони його не відкупили”, – обурилася Пташка.

Вона закликала “фільтрувати слова, адресовані дружинам військовослужбовців”.

“Ставтеся з повагою до людей, які своїм життям прикривають ваші дупи, бізнес і спокійне громадянське життя. У мене все. Майте повагу або валите зараз, або приїжджайте на фронт. З великим задоволенням зустріну вас і покажу місце для читання Конституції”, – резюмувала Пташка.




Контекст

Заява Маляр викликала резонанс у мережі. Після критики з боку українських захисників колишня заступник міністра оборони України вибачилася у Совсун, але підкреслила, що перед нею не стоїть завдання всім сподобатися.

Previous post Зброя, що змінила наступ росіян: чим небезпечні КАБи
Next post ​НАБУ оголосило в розшук Олега Гладковського – Свинарчука