Сподіваюся, наші спецслужби їх знищать. Якщо буде потрібна допомога, обов'язково впряжусь

“Уявіть рівень худоби російських військових, які обстрілюють наші міста. Отримує завдання відстрілятися центром міста, скупченням мирних людей, які йдуть на роботу або до школи. Відстрілюється, потім повертається додому, цілує або б'є дружину та дітей – я не знаю, як там Як вони ще не повісилися від усвідомлення того, що вони роблять? – написав волонтер.

Притула висловив сподівання, що українські спецслужби помстяться російським окупантам за вбивство мирних українців.

“Сподіваюся, що наші спецслужби їх відстежують і знищать, як того капітана підводного човна. Або під час війни або після війни. Якщо на це буде потрібна допомога з якимось спорядженням, обов'язково впряжуся і власними засобами, і збір відкрию”, – додав він. .

Контекст

Вранці 17 квітня російські окупанти випустили три ракети по густонаселеному району Чернігова.

В.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако повідомляв про потрапляння до восьмиповерхової будівлі соціальної інфраструктури та на перехрестя двох жвавих вулиць.

Заступник голови Офісу президента України Олексій Кулеба близько 12.00 поінформувавщо внаслідок удару пошкоджено чотири багатоповерхові будинки, лікарню, будівлю вишу та десятки автомобілів.

Президент України Володимир Зеленський, реагуючи на обстріл Чернігова сказав, що таких жертв не було б, якби Україна отримала від союзників достатньо коштів ППО.

Станом на 15.43 17 квітня кількість жертв російського ракетного удару по Чернігову зросла до 15 осіб, повідомляє прес-служба ДСНС України.

Previous post Російські миротворці почали виходити із Карабаху, пишуть ЗМІ
Next post У двох областях поліція викрила схеми для ухилянтів – новини на LB.ua