“Михайло дзвонив, але я того дня не хотіла піднімати слухавку”. Slavia розповіла, як після розлучення з Хомою склалися їхні стосунки

За словами артистки, востаннє вони спілкувалися телефоном у лютому цього року – Хома зателефонував, щоб привітати колишню дружину з днем ​​народження.

“Михайло дзвонив по телефону на мій день народження. Зазвичай ми довго спілкуємося по телефону, хвилин 40 як мінімум. Але того дня я спочатку не хотіла піднімати слухавку. Ми зібралися у вузькому колі, і для мене це було не так святом, як можливістю. Поспілкуватися і підтримати близьких друзів. Напередодні вони отримали трагічну звістку про загибель родича. , вислухати один одного, вилити цей біль.

Співачка додала, що й цього разу розмова між ними не була короткою.

Контекст

У квітні 2021 Dzidzio заявив, що вони з дружиною більше не пара. Співачка, коментуючи новину, зізналася, що до останнього намагалася врятувати шлюб.

Влітку того ж року пара офіційно розлучилася. Ініціатором розлучення став Михайло Хома – він звернувся до суду із позовом ще 25 березня. У своїй заяві артист зазначив, що причиною розлучення є, зокрема, “непорозуміння з різних питань сімейного життя і через наявність взаємних претензій один до одного”. Він зазначив, що їхній шлюб мав формальний характер, оскільки вони разом не проживали, подружні стосунки не підтримували, і примирення між ними неможливе.

Previous post У Німеччині заарештували двох передбачуваних російських диверсантів
Next post Розпочали закупівлю зимової форми для ЗСУ – новини LB.ua