Тарантіно відмовився від зйомок фільму “Кінокритик”, який мав стати фінальним у його режисерській кар'єрі

При цьому режисер не відмовився від планів зняти ще один фільм, але тепер перебуває у пошуку відповідної ідеї. Про те, що Тарантіно хотів знімати фільм “Кінокритик”, ЗМІ писали у березні 2023 року, проте подробиці режисер та команда зберігали у секреті.

Редакція Deadline зазначає, що Тарантіно змінює плани тоді, коли вважає це за необхідне, і “ця риса послужила йому хорошу службу в кар'єрі і, напевно, допоможе у всьому, що він вирішить зробити як свій останній фільм”.

Як приклад згадується історія зі сценарієм фільму “Огидна вісімка”. У 2014 році Тарантіно розіслав сценарій декільком акторам, яким довіряв, але один з них показав його своєму агенту, і незабаром сценарій розтиражували серед великої кількості людей.

Це змусило Тарантіно спершу відмовитися від планів, але коли він отримав позитивні відгуки, змінив рішення та розпочав зйомки.

Контекст

Тарантіно народився 1963 року в США. Він здобув світову популярність після прем'єри фільму “Кримінальне чтиво” (1994).

The Hollywood Reporter зазначає, що Тарантіно протягом кар'єри стверджував, що планує зняти десять фільмів до 60 років. Наразі він зняв дев'ять. 27 березня йому виповнюється 60 років.

Тарантіно є володарем преміїОскар” за найкращий сценарій до фільмів “Кримінальне чтиво” та “Джанго звільнений”.

“Одного разу в Голлівуді” – останній фільм, знятий Тарантіно. Його прем'єра відбулася у 2019 році.

Previous post ПАРЄ оголосила Путіна нелегітимним президентом — головне з резолюції 2540
Next post На 15 років сяде зрадник, який писав антиукраїнські статті для РФ – новини LB.ua