Як сплять люди, які зрадять батьківщину? Навіть думати не хочу, як би я спав, бо це не міститься в голові

За словами Пономарьова, який особисто знайомий з кожною з цих артисток, він не міг уявити, що вони зрадять Україну.

“Я не міг уявити. Не розумію, як це відбувається. Але зараз багато у світі почалося незрозумілого, тому звичка до незрозумілого вже почала в мені приживатися. Навіть нема чого сказати, – заявив Пономарьов. – Про колег говорити неетично, але я не знаю, чи колеги вони мені. Бог їм суддя, вони зробили вибір, який зробили.

“А як ти думаєш, як Повалій спить?” – Запитала Бацман.

“Я навіть не хочу аналізувати. Про що ми говоримо? Ну щаслива людина там – ну живи там. А як сплять люди, які зраджують свою батьківщину? Не знаю. Я навіть не хочу думати про те, як би я спав, бо це взагалі не міститься в голові”, – сказав він.

Пономарьов зізнався, що йому шкода Повалій та Ані Лорак.

“Мені шкода їх. І шкода того, що вони зробили”, – резюмував він.

Видео: Алеся Бацман / YouTube

Контекст

Ані Лорак з 2014 року живе та виступає в РФ. 2 березня 2022 року Ані Лорак заявила, що “в Україні йде вбивча та руйнівна війна”, і закликала її зупинити. Співачка не вказала, кому конкретно адресовано її заклик, а також те, що країна-агресор РФ напала на Україну.

У березні 2024 року пропагандистські росЗМІ повідомили, що Ані Лорак подала документи на здобуття громадянства країни-агресора РФ.

Повалій з 2014 року проживає у Росії. 19 жовтня 2022 року президент України Володимир Зеленський запровадив санкції щодо артистів, які підтримали політику російського лідера Володимира Путіна. У списку санкцій в тому числі опинилися Ані Лорак і Повалій.

У січні 2023 року Повалій публічно виступила на підтримку президента РФ Володимира Путіна та повномасштабного вторгнення Росії до України. Повалій із 2023 року є громадянкою РФ. У лютому 2024 року Служба безпеки України повідомила про заочну підозру Повалій

Previous post Шмигаль напередодні розгляду законопроекту за допомогою України провів зустрічі із лідерами Сенату США
Next post Обстріли Харківщині за добу: 2 людини отримали поранення