“У мене немає можливості щось орендувати”. Нардеп Вірастюк заявив, що після розлучення виселить дружину та дітей з його квартири у центрі Києва

“Я зараз не в тому статусі, щоб попросити її поїхати, але коли ми не матимемо цього статусу, я, звичайно, попрошу її з'їхати з цієї квартири. Вона з'їжджатиме з дітьми, звичайно”, – сказав Вірастюк.

За словами спортсмена, завершальне засідання суду у справі про розлучення було заплановано на 28 січня, але через повітряні тривоги не відбулося, а нову дату засідання поки що не призначено. На питання, куди може переїхати друга дружина та їх двоє синів, Вірастюк заявив, що у них є “багато альтернативи”, а ця квартира була придбана ним ще до другого шлюбу.

“За свою спортивну кар'єру я заробив достатньо і маю кілька квартир. Варіантів кілька. По-перше, це її квартира на Лівому березі, теж немаленька трикімнатна, 109 кв. [Во-вторых,] наше спільне майно, набуте у шлюбі, це двокімнатна квартира, дві однокімнатні квартири. [В-третьих,] квартира, подарована їй матір'ю, двокімнатна”, – Перерахував він.

На запитання, чому дружина не хоче з'їжджати з його квартири, спортсмен заявив, що вона розташована у зручному місці.

“Фактично це центр міста. Дуже все неподалік локацій – школа, тренування. Вже так звикли”, – пояснив він.

“А тобі чому важливо, щоб саме вона з'їхала з цієї квартири?” – Уточнив Дьомін.

“А куди я подінусь? Мені моя квартира подобається і абсолютно підходить”, – відповів він.

Вірастюк додав, що незважаючи на процес розлучення, часто приїжджає в цю квартиру і живе в окремій кімнаті.

“Це моя квартира, на яку дружина не може претендувати, тому що вона була куплена ще під час мого першого шлюбу, – резюмував він. – А я не маю можливості, приїжджаючи до Києва, щось орендувати. Тому я приїжджаю до себе в квартиру. Просто живу в іншій кімнаті», – пояснив він.

Вірастюк зазначив, що його старший син від першого шлюбу, 20-річний Адам, живе та працює в Івано-Франківську.

У цьому ж інтерв'ю стронгмен розповів, що зраджував дружину з жінкою на ім'я Ірина, з якою познайомився у 2019 році у ресторані. За словами Вірастюка, романтичні стосунки між ними виникли після лютого 2022 року. Дев'ять місяців тому у них народився син. Нова обраниця 49-річного Вірастюка молодша за нього на 11 років. Розповідаючи про свій другий шлюб, спортсмен зізнався, що не був щасливий у цих відносинах.

За словами спортсмена, він виплачує другій дружині аліменти на дітей у розмірі 16 тис. грн. Офіційно вони все ще одружені.

Контекст

Вірастюк є рекордсменом “Книги рекордів України”. У червні 2020 року спортсмен переніс операцію – йому провели протезування “кульової опори” на правій нозі. 24 серпня, у день 29-ї річниці незалежності України, Вірастюк отримав звання заслуженого працівника фізичної культури та спорту.

Перша дружина Вірастюка Світлана загинула 2006 року у Туреччині. У шлюбі з нею у спортсмена народився син Адам (2003).

У 2007 році Вірастюк одружився вдруге. Із дружиною Інною він познайомився в автомобільній пробці. У цьому шлюбі у нього народилося два сини – Олег (2008) та Олександр (2016). У вересні 2023 року він повідомив, що розлучається із дружиною.

Previous post Зомбі-олені вбили перших людей – Neurology
Next post Білий дім обіцяє “миттєву” допомогу Україні після рішення Конгресу | новини України