“Ось ти зараза, звичайно” – “Я журналіст і можу запитувати будь-що”. Єфросиніна емоційно відреагувала на питання про молодшу сестру, яка мешкає в РФ

“У вас із сестрою і далі складні стосунки?” – спитав Кравець.

“У нас … Ну … У нас немає зараз спілкування як у сестер взагалі”, – відповіла вона.

На питання, чи намагалася вона говорити із сестрою про повномасштабне вторгнення РФ в Україну, Єфросиніна після паузи заявила, що їй боляче говорити на цю тему.

“Ось ти зараза, звичайно, – емоційно відповіла вона Кравцю. – Знаєш, що мені боляче говорити про це, і все одно питаєш. Зараз мої емоції та мої почуття перестануть бути моїми, а стануть предметом обговорення людей, які до цих почуттів не мають ніякого відношення і тим паче емпатії”.

“Я журналіст і можу запитувати будь-що. А ти можеш відповідати так, як вважаєш за потрібне”, – заперечив Кравець.

“У мене тільки одна відповідь – я ніяк не можу нести відповідальність за вчинки людей, рідні вони мені чи ні. Я не можу нести відповідальності”, – заявила Єфросиніна.

Цей момент можна переглянути на 44-й хвилині відео.

Видео: Українська правда / YouTube

Контекст

2009 року Єлизавета Єфросиніна вийшла заміж за сина третього президента України Віктора Ющенка Андрія, змінивши прізвище. Наприкінці 2012 року пара розлучилася. У шлюбі у подружжя народилася дочка Варвара (2010).

Наразі молодша сестра Єфросініної одружена з російським бізнесменом, ім'я якого вона не називає. У цих відносинах Єлизавета Ющенко народила сина.

У день повномасштабного вторгнення Росії Єлизавета Ющенко розмістила в Instagram зображення українського прапора із закликом зупинити війну в Україні. Вона не назвала РФ країною-агресором. На даний момент це єдина посада сестри Єфросініної про російську агресію проти України.

Маша Єфросиніна довгий час не коментувала позицію сестри, яка замовчує війну.

Єфросиніна активно займається волонтерською діяльністю, а також розповідає у своєму мікроблозі в Instagram правду про війну. Чоловік Єфросинін добровольцем вирушив на фронт.

Previous post МАГАТЕ: Іран знаходиться “за тижні” від можливості створення атомної бомби
Next post В Ужгороді для дружин загиблих героїв влаштували арттерапію