Як вибрати кондитерський мішок Поради

Кондитерський мішок – це конусоподібний конверт, виконаний із тканини, провощеного паперу, силікону або пластику та призначений для декорування десертів. Мішок стискається вручну таким чином, щоб видавити тонкий струмок крему через отвір на гострому кінчику конуса, який зазвичай оснащений спеціальною насадкою. Крім декорування тортів, тістечок і капкейків, кондитерські мішки використовують для формування безе, профітролі, еклерів, печива, випічки начинки.

Види кондитерських мішків

Одноразові. Вони зазвичай виготовлені з поліетилену, пластику чи провощеного паперу. Зручні тим, що не потребують догляду чи миття: після використання такий мішок викидають. Недолік одноразових мішків у тому, що вони швидко втрачають форму. Найкраще такі мішки підходять для декору випікання м'якими видами крему.

Багаторазові силіконові. Зручні у догляді та миття, не вбирають запахи.

Багаторазові з тканини, наприклад, бавовни або канта. Ці мішки міцні, найкраще підходять на формування кондитерських виробів. Можуть мати додатковий шар, що відштовхує, виконаний з поліуретану. Такі мішки зручні в роботі, але потребують догляду: після кожного використання їх слід ретельно мити, кип'ятити та повністю висушувати.

Багаторазові з нейлону або поліестеру. Це професійні кондитерські мішки, дуже міцні, зручні у роботі. З недоліків – потреба у миття.

Чи потрібний адаптер-перехідник?

Це маленька пластмасова деталь, яка міцно з'єднує мішок з кондитерською насадкою і дозволяє змінювати насадку, не замінюючи мішок. Якщо немає потреби зміни насадок, можна обійтися без адаптера-перехідника.

Previous post ДП Документ керується міграційною службою – МЗС дало роз’яснення щодо паспортів
Next post ТЦК не будуть вручати повістки за кордоном – Міноборони