Єфросиніна розповіла, яке враження у неформальній обстановці на неї справив Ющенко – колишній свекр її сестри, яка мешкає в РФ

“У вашої родини які стосунки з Ющенком?” – Запитав у ведучої журналіст Роман Кравець.

“Ніяких”, – сказала Єфросиніна.

“Ви не були в гостях у них?” – уточнив журналіст.

“Були. Коли Ліза жила з Андрієм, ми були кілька разів у гостях у них у будинку, Віктор Андрійович показував свою пасіку. У нього дуже така еклектична обстановка, дуже українська. Він цим дуже пишався. як правило, за столом”, – поділилася спогадами Єфросиніна.

Вона зазначила, що за весь час, доки її молодша сестра була невісткою Вікторія Ющенко, вона бачилася з ним не більше чотирьох разів.

“Більше після цього ніколи. Взагалі”, – наголосила ведуча.

На питання, яке враження справив на неї Ющенко у неформальній обстановці, Єфросиніна відповіла, що він дуже багато говорив про Україну, її важливість та традиції.

“Оскільки за столом у ці моменти була сім'я, я так сприймала, що він це своїм дітям постійно говорить і говорив”, – зазначила вона.

Єфросиніна зізналася, що вона сама не мала особистого спілкування з Віктором Ющенком.

“Я більше спілкувалася з Катериною, дружиною. Вона більш така світська була. Не світська у плані світська, а в плані комунікації. Вона дуже легко спілкувалася. Віктор Андрійович завжди тримався окремо”, – наголосила ведуча.

У цьому ж інтерв'ю Єфросиніна розповіла, що зараз не спілкується зі своєю молодшою ​​сестрою, яка мешкає в країні-агресорі РФ, і не відповідає за її вчинки.

Контекст

2009 року молодша сестра Маші Єфросініної Єлизавета Єфросиніна вийшла заміж за сина третього президента України Віктора Ющенка Андрія, змінивши прізвище. Наприкінці 2012 року пара розлучилася. У шлюбі у подружжя народилася дочка Варвара (2010).

Наразі молодша сестра Єфросініної одружена з російським бізнесменом, ім'я якого вона не називає. У цих відносинах Єлизавета Ющенко народила сина.

У день повномасштабного вторгнення Росії Єлизавета Ющенко розмістила в Instagram зображення українського прапора із закликом зупинити війну в Україні. Вона не назвала РФ країною-агресором. На даний момент це єдина посада сестри Єфросініної про російську агресію проти України.

Previous post Перший політ Boeing Starliner до МКС заплановано на 6 травня новини України
Next post Головне за ніч та ранок п’ятниці, 26 квітня: 114 бойових зіткнень, обстріли Сумщини, 38 роковини аварії на ЧАЕС