Опришко, Кондратенко чи продюсерський проект Melovin. Хто ховається за образом анонімної співачки Klavdia Petrivna

“Здається, що деякі претендують на рекорд українського шоу-бізнесу за швидкістю проданих квитків”, йдеться у публікації.



Анонс сольного концерту анонімної артистки, яка ховає своє обличчя, відбувся через кілька днів після того, як вона вперше вийшла на сцену. Це сталося 19 квітня на сольному концерті українського співака Артема Пивоварова у Палаці спорту у Києві.

Співачка під час виступу не стала розкривати свою анонімність, ховаючи обличчя та фігуру за червоним балахоном. Її виступ уже наступного дня став мемом у мережі.

Разом із жартами українці продовжують обговорювати, хто ховається за цим чином. Інтернет-видання “ГОРДОН” розповідає головні версії та припущення, озвучені колегами артистки та українськими ЗМІ.

Продюсерський проект Melovin

Український співак Melovin, коментуючи образ анонімної артистки, наголосив, що його не цікавить, хто ховається за червоним балахоном.

“Мені писали, що це мій продюсерський проект. Я б такий зробив, але хтось виявився набагато крутішим, ніж мої думки. Мені навіть не цікаво, хто це. Мені просто цікаво за цим спостерігати як за мистецтвом. І це прикольно. Я би не хотів бачити, хто це”, сказав він. Коментар артиста опубліковано на сторінці Klavdia Petrivna в Instagram.




Заява Пивоварова

25 квітня співачка з'явилася у кліпі Пивоварова на пісню “Барабан”. Співак, анонсуючи відеороботу, в Instagram-ролику заявив, що нібито у кліпі артистка показала своє обличчя, після чого його звинуватили у хайпі.

“Шкода, що деякі артисти починають маніпулювати людьми заради переглядів. Такими маніпуляціями тільки відштовхують людей, тому що обличчя взагалі не було видно у кліпі і після перегляду почуваєшся ошуканим”, написали у коментарях.

Опришко, Кондратенко чи продюсерський проект Melovin.  Хто ховається за образом анонімної співачки Klavdia Petrivna.

Скріншот: pivovarovmusic / Instagram

При цьому Пивоваров, який став ініціатором цього дуету, особу артистки не розкриває.




Соломія Опришка

Редакція “Слух” з посиланням на українського блогера-пліткаря Богдана Беспалова у лютому писала, що під псевдонімом Klavdia Petrivna працює Опришко, але 17 квітня редакція “Музвар” спростувала цю інформацію. Тим не менш, 22 квітня саме Опришка була помічена напередодні свого третього дуетного виступи з Пивоваровим біля Палацу спорту. Артистка була в чорних штанах, куртці та кепці. Довге світле волосся вона залишила розпущеним. Опришко, уникаючи зайвої уваги, з'явилася біля входу до Палацу спорту разом із продюсером лейблу Nebo Music Катериною Шевченком та співаком Osty.



Сама Опришко не коментує свою можливу причетність до проекту Klavdia Petrivna.

Маша Кондратенко

У лютому 2024 року українська співачка Маша Кондратенко під час церемонії нагородження лауреатів музичної премії від видання “Лірум” вийшла на сцену, щоб отримати нагороду, присуджену українській співачці Klavdia Petrivna у номінації “Дебют року”. Під час нагородження Кондратенко не почала ні підтверджувати, ні спростовувати, що саме вона випускає пісні під псевдонімом Klavdia Petrivna. При цьому артистка з'явилася на сцені в крислатому капелюсі, наслідуючи анонімний образ співачки Klavdia Petrivna.

Про те, що співачка має намір розкрити свою анонімність під час першого сольного концерту, на афіші не повідомляється.

Контекст

Klavdia Petrivna стала відома після хіта “Щаслива”, який випустила восени 2023 року.

Previous post Польща продовжить захист біженців із України, включаючи чоловіків без паспортів – МВС Польщі
Next post Інформатор ворога отримав 11 років тюрми на Миколаївщині – новини LB.ua