Єфросиніна під час інтерв’ю з Квітковою висловилася про зйомки Добриніна в одному проекті з Тіматі

Цьому питанню передувала заява Квіткової про те, що всі питання в їхній сім’ї до їхнього розлучення приймалися спільно.

“Але якщо мені щось треба і мені чогось хочеться, мені не подобається, коли з моїм рішенням не згодні. І я домагаюся свого”, заявила Квиткова.

“Березень 2021 року, коли Микита погодився стати ведучим “Холостяка” з Тіматі. Він пробув ведучим кілька випусків і потім сказали, що він захворів і ведучим не буде. Хто ухвалював рішення, що він поїде до Москви працювати?” спитала Єфросиніна.

“Я не відповідатиму на це питання. Мені здається, Микита також не відповів би, і я не буду. Це закрита тема. Він усе сказав, що хотів, тому не вважаю за потрібне говорити”, – відповіла Квіткова.

“Це приймається, звичайно. Просто мені цікаво розібрати. Сьогодні скасувати людину нічого не варто. Людина може сказати необережне слово, а потім виправдовуватися п’ять років, а її все одно скасовують. Вам вдалося цього уникнути. Вона сьогодні працює на українському телеканалі – Має купу заробітків, провідний заходів. Вам удалося з цього вийти. Але якщо ти відмовляєшся відповідати…– зазначила Єфросиніна.

“Не буду відповідати”, заявила дружина Добриніна.

контекст:

2 березня 2021 року стало відомо, що Добринін буде провідним проектом “Холостяк” на російському каналі ТНТ. Головним героєм шоу став російський співак Тіматі (Тімур Юнусов). Прем’єра шоу відбулася 14 березня. 22 березня стало відомо, що Добринін залишив проект. “Причиною раптового відходу з шоу Добриніна став позитивний тест на COVID-19”, йшлося у повідомленні.

Добринін заразився коронавірусом у листопаді 2020 року. “Уце сталося дуже вчасно. У нас двох багато роботи, яку ми поставили на паузу”, – повідомила тоді дружина Добриніна Дар’я Квіткова.

Тіматі підтримав повномасштабне вторгнення РФ в Україну та політику президента РФ Володимира Путіна. Після анексії Криму артист приїжджав із концертами до Криму. Він внесений до бази сайту “Миротворець”.

Previous post що відомо — Світ — tsn.ua
Next post США запросили в Ізраїлю ракети Hawk для відправки в Україну – Axios – новини на УНН