Мішина та Денисенко почали забирати мої ролі. Я вже вийшла з того моменту – бути коханкою у короткій спідниці / Бульвар Шоубіз

«Мішина і Денисенко вони свого часу почали забирати мої ролі. Ну, це не вони забирали. Це режисери їх затверджували. Ми пробувалися на ті самі ролі – Я ставала мамою раз, другий раз. А вони молодші – Стали сучками. Я ж раніше була головною сучкою країни. Потім вони почали грати цих сучок. А я вже тепер почала грати матерів, поліцейських, лікарів. Я вже вийшла з того моменту бути коханкою у короткій спідниці. Може, схудну, тоді знову одягну коротку спідницю“, – розповіла артистка.

На запитання, кого вважає найкращою українською актрисою, Саліванчук спершу назвала себе. Після уточнення журналіста Слави Дьоміна, чи Ада Роговцева є найкращою артисткою в Україні, Саліванчук дала ствердну відповідь.

Вона і в театрі геній, і в кіно геній. Вона навіть коли мовчить все зрозуміло”, відзначила актриса.

контекст:

Саліванчук народилася 1985 року. Найбільш відомий проект за участю Саліванчук – український серіал “Одного разу під Полтавою”, прем’єра якого відбулася у 2014 році на каналі ТЕТ. Усього вийшло 14 сезонів серіалу. 13 лютого на телеканалі відбудеться прем’єра останнього сезону цього серіалу.

Також Саліванчук знімалася у серіалі “Свати”. Його показували українські телеканали “Інтер” та “1+1”. Прем’єра відбулася у 2008 році. Останній (сьомий) сезон завершився 2021 року.

Акторка служить у київському Театрі на Подолі.

Саліванчук одружена з нардепом від “Слуги народу” Олександром Божковим. Пара виховує двох синів: Гліба (2015) та Микиту (2020).

Божков є нардепом із квітня 2022 року. Він склав присягу після того, як народний депутат із фракції “Слуга народу” Микола Сольський став міністром аграрної політики та продовольства. Божков на парламентських виборах у 2019 році був кандидатом у народні депутати від “Слуга народу”, займаючи 141 позицію в партійному списку.

До повномасштабного вторгнення РФ в Україну Божков був продюсером студії “Квартал 95”. «Чесний» рух.

Previous post Збірна США з боксу відмовилася від чемпіонатів світу через участь Росії
Next post як посадові особи тепер можуть виїхати за кордон — Укрaїнa — tsn.ua