Росіяни розхвалюють своє авто Нива, яке нібито краще за Lexus – допис викликав сміх

Коментарі під постом вас точно розсмішать.

Росіянам, схоже, нічого іншого не залишається, як розхвалювати свій автопром. Втім, здобутки російського автомобілебудування подобаються лише росіянам. Адже ці автомобілі і досі не мають таких звичних нам функцій як ABS і навіть подушки безпеки.

Так, днями на глум підняли допис одного з учасників фейсбук-спільноти “Нива клуб”. Він вирішив розповісти, що придбав російську “Ниву” як не єдиний автомобіль. І тепер начебто дорогущий Лексус стоїть без діла, а він їздить лише “Нивою”.

Реакція соцмереж

Після цього допису соцмережі просто розірвало. Допис росіянина посмішив не лише українців, але й самих співвітчизників. Одні кажуть, що Лексус стоїть, адже на нього немає запчастин (через санкції у Росії дуже складно знайти запчастини до іномарок), інші жартують, що після поїздки “Нивою” можуть пройти проблеми зі здоров’ям і навіть зарости лисина.

  • “Просто на Лексус деталей нема, ось і стоїть неприкаяний. А для “Ниви” ремень ГРМ з березової кори зробив, і зможеш проїхати пару км”.
  • “Просто Лексус не мій, тому їжджу на Ниві. Шеф не дає кататись”.
  • “Лексус стоїть рівно там, де сусід його поставив”.
  • “Так, на Ниві можна куди хочеш доїхати. Наприклад, до магазину запчастин, до автоелектрика, в сервіс, потім в інший сервіс, покататись по салонах, коли не можуть виконати гарантійний ремонт, потім змінити контури сидінь, щоб зручно було їздити, поставити людську музику, купити нормальні колеса і т.д. А Лексус в цей час стоїть і взагалі не потрібен”.

Раніше “Телеграф” писав, що оснащення найпрогресивнішої російської Lada Vesta дивує. У ній немає не те що подушок безпеки, але й магнітоли і динаміків.

Previous post У Міноборони відповіли, що допоможе ЗСУ зупинити росіян на фронті | новини України
Next post президентка помилувала 22-річного учасника протестів, засудженого до 9 років за ґратами