У Міноборони відповіли, що допоможе ЗСУ зупинити росіян на фронті | новини України

Відновлення постачання боєприпасів допоможе українським військам зупинити армію РФ на фронті, переконані в Міноборони.

Євген Мірошниченко Євген Мірошниченко

Редактор новин LIGA.net

"Вміють ними користуватися".  У Міноборони відповіли, що допоможе зупинити росіян на фронті
Артилерійські снаряди (Фото: EPA)

Достатня кількість снарядів допоможе Збройним силам України зупинити російські війська на фронті. Про це в ефірі національного телемарафону заявив речник Міністерства оборони Дмитро Лазуткін.

Відповідаючи на запитання, що зараз могло б змінити ситуацію на полі бою, Лазуткін сказав, що поблизу лінії бойового зіткнення, безпосередньо на фронті “дуже і дуже” відчувається брак снарядів.

Тому розраховуємо, що вищезгадані калібри (155 і 105 мм. – Ред.) будуть у достатній кількості. І наші військові вміють ними користуватися, вміють точно знищувати ворога, завдаючи йому величезних втрат. І саме це дозволить нам зрештою мати такі результати. , яких, на жаль, за ці півроку не було без американської допомоги на полі бою”, – наголосив він.

Представник Міноборони переконаний, що допомога США може дуже вплинути на ситуацію на полі бою.

“Можливо, кардинально хід війни не зміниться, але принаймні вона дозволить зупинити ворога. І тепер наші військові зможуть мати саме той боєкомплект, який їм вкрай необхідний”, – сказав Лазуткін.

  • 24 квітня ухвалений Конгресом США закон про допомогу Україні підписав Джо Байден.
  • У той же день Пентагон оголосив про пакет військової допомоги для України на $1 млрд. Цей пакет, зокрема, містить 155-мм артилерійські снаряди, включаючи снаряди з фугасною речовиною та покращені звичайні боєприпаси подвійного призначення, а також артилерійські снаряди калібру 10 снаряди калібру 60 мм.

Читайте також: Кулеба: Відновлення військової підтримки США буде недостатньо для перемоги над Росією

Previous post ???? Сьогодні президент Байден підписав ухвалений Конгресом США пакет підтримки, включно з підтримкою України. Шестимісячний шлях зараз…
Next post Росіяни розхвалюють своє авто Нива, яке нібито краще за Lexus – допис викликав сміх