Гравці футбольного клубу “Динамо” Київ провідали у госпіталі спецпідрозділ “Омега”: як пройшла зустріч

Підтримати бойовий дух українських захисників. Гравці футбольного клубу “Динамо” Київ провідали у госпіталі українських військовослужбовців, спецпризначенців Нацгвардії, які виконували бойові завдання в найгарячіших точках. Зараз бійці перебувають на лікуванні в одному з медзакладів столиці. Серед них – спецпідрозділ “Омега”, який відзначає свій ювілей – 20 років з Дня створення підрозділу. Як пройшла зустріч футболістів з військовими дивіться в сюжеті.

Ось в такій теплій атмосфері українські герої, військовослужбовці Нацгвардії спілкуються зі своїми кумирами – гравцями футбольного клубу “Динамо” Київ. Футболісти приїхали висловити подяку і підтримати бойовий дух бійців, поки вони перебувають на лікуванні у госпіталі.

Сергій Сидорчук, капітан ФК “Динамо” Київ:

Для нас – це дуже важливо відвідувати саме наших героїв. Це, якщо чесно, завжди дуже важко дається суто психологічно. Я не можу собі уявити, як вам там. Я багатодітний батько. І сьогодні я хочу сказати дякую не тільки від самого “Динамо” Київ, а від моєї родини. Дякую вам величезне за те, що мої діти можуть жити спокійно.

І традиційний “ритуал” – футболісти ставлять свої автографи на сувенірах, які привезли бійцям. Більшість з яких вболівальники команди “Динамо”. Медики кажуть, для військовослужбовців такі зустрічі – справжній заряд позитиву.

Іван Яворський, головний лікар:

Для них це дуже важливо психологічно для того, щоб допомогти їм вийти з цього стану, в який, на жаль, ця жорстока війна їх кинула. І багато з них у своєму серці ще мають цей страх, мають це жахіття цієї пережитої війни. І такі зустрічі вони допомагають відкритись, звільнитись від цього зла. Я бачив їхні очі, я бачив, як вони світяться.

Олександр Мутель, голова Фонду “Загін спецпризначення “Омега”:

Емоції хлопців, які проходять лікування. Їхні обличчя сяяли посмішками – це дуже радісно. І гравці футбольного клубу “Динамо” також більш глибше зрозуміли наскільки важко нашим військовим, які побували в зонах воєнних дій. Ця загальна спільна підтримка вона дає нам сили, дає енергію, дає можливість хлопцям швидше відновитися. І таким чином ми разом робимо все заради нашої спільної Перемоги.

Previous post Гейтс проти Маска – мільярдер заявив думку про штучний інтелект – новини України,
Next post Минулого року українці найбільше купували онлайн “товари панічного попиту”