«Удари по Криму допоможуть наступу на Херсонщині»

Підірвані російські склади та знищена авіація у Криму допомагають українській армії проводити операції на Херсонському напрямку.

У Генштабі України підтвердили, що українські Збройні сили в серпні завдали ракетних ударів по авіабазах Росії в окупованому Криму. Вщент згоріли 9 літаків і ще шість на супутникових знімках, на вигляд, уціліли. Експерти підрахували, що небоєздатним став авіаполк, і це найбільші одночасні втрати Росії в авіації, починаючи з 1945 року.

Кримськотатарський ресурсний центр за місяць нарахував близько півсотні повідомлень про різну «бавовну» та «роботу ППО». Після двох вибухів у штабі Чорноморського Флоту РФ, за повідомленнями преси, частину штабу перенесли до Новоросійська. У Криму почали готувати бомбосховища.

У Криму різні настрої, емоційно обговорюють вибухи. Частина людей покидають Крим, частина кримчан, з якими поспілкувалися Крим. Реалії чекають на ЗСУ в Криму і кажуть, що «нарешті дочекалися» і те, що «Крим почали атакувати: це ознаки того, що влада звільнятиме Крим».

Previous post російські війська обстріляли 9 громад Донеччини, у Бахмуті один загиблий
Next post Голова МЗС Німеччини вдруге з початку війни відвідала Київ – медіа

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *