Прем’єр Естонії вважає, що немає сенсу розмовляти з Путіним

Прем єр Естонії вважає, що немає сенсу розмовляти з Путіним

Фото: Priit Murk/ERR

Прем’єр Естонії вважає, що немає сенсу розмовляти з Путіним

Прем’єр-міністр Естонії Кая Каллас не бачить сенсу тримати дипломатичні канали з Росією відкритими та розмовляти з Путіним, якщо немає жодних зрушень після переговорів.


 

Прем’єр-міністр Естонії Кая Каллас вважає, що немає сенсу розмовляти з Володимиром Путіним, якщо західні країни справді хочуть, аби він зрозумів, що перебуває в ізоляції. Про це повідомляє Euroactiv.


 


“Мені здається, що якщо всі постійно телефонують йому, він не розуміє, що перебуває в ізоляції. Тому, якщо ми хочемо донести до нього думку про те, що “ви ізольовані”, не телефонуйте йому – у цьому немає сенсу”, – заявила вона.


 


Повідомляється, що прем’єр Естонії не бачить сенсу тримати дипломатичні канали з Росією відкритими та розмовляти з Путіним, якщо немає жодних зрушень після переговорів.


 


“Але що ми отримаємо від цього? Я не бачу жодних результатів, тому що після всіх цих переговорів Буча сталася, Ірпінь стався – ми не бачимо жодних ознак деескалації”, – додала Каллас.


 


 


 

Previous post Через ракетний удар по Одещині поранені 3 людини, уражено об’єкт туристичної інфраструктури – ОК «Південь»
Next post Газу на Луганщині залишилося на 2 місяці – Гайдай

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *