Російський режим готовий на все. Він готовий усіх, хто живе в Європейському союзі, усі 500 млн отруїти “Новичком”

“Ми зіткнулися з абсолютно варварським середньовічним режимом, який збагачується і захищає своє багатство. Знов-таки ми це повторюємо тисячу разів: коли російський народ це до кінця зрозуміє, я думаю, вони реально скинуть його вилами. Тому що Путін – злодій. І зараз те, що Путін – злодій, вже долинуло (в тому числі завдяки фільму “Навальний”) вже до всіх столиць світу. Путін – злодій насамперед. Що робить злодій? Злодій захищає себе, свою свободу та накрадене”, – зазначив Шустер.

Він наголосив, що режим, який встановився в Росії, загрожує не лише росіянам.

“Цей режим готовий на все. Він готовий усіх, хто живе в Європейському союзі, усі 500 млн отруїти “Новичком”. Оце така влада сьогодні в Росії і така сьогодні Росія”, – сказав Шустер.

На його думку, російська влада виборює своє багатство.

“У Росії сьогодні немає взагалі ніякого зворотного зв’язку між людьми та владою. Тільки одностороння пропаганда, яка ллється, ллється і ллється на людей. Їх беруть пачками і посилають на війну. Ті, які трошки мислять, вони їдуть. І ось вам картина країни: влада, яка до останньої краплі чужої крові, захищатиме власне багатство.Це не те, як кажуть Z-патріоти, що Америка веде в Україні війну до останнього українця, немає.Це Путін веде війну до останньої російської для захисту свого багатства. або пізно, через ці черепи залізобетонні, це все одно якось пройде“, – додав Шустер.

ВІДЕО

Видео: Алеся Бацман / YouTube

контекст:

Путін обіймає посаду президента Росії з 2000 року з перервою у 2008–2012 роках, коли був главою уряду, а президентом став Дмитро Медведєв, який до цього був прем’єром. У 2020 році до конституції РФ внесли зміни, які дозволяють Путіну знову балотуватися на посаду глави Кремля у 2024 році та очолювати РФ до 2036 року.

24 лютого 2022 року Путін оголосив про вторгнення в Україну, розпочавши повномасштабний етап війни проти України, яку розв’язав у 2014 році, коли після Революції гідності вона незаконно анексувала Крим та окупувала частину Донецької та Луганської областей. За даними СБУ, Путін планував в Україні бліцкриг, але він провалився.

Деякі аналітики висловлюють припущення, що військова поразка в Україні може призвести до зміни влади Росії. Оглядач сайту NV, ведучий “Радіо NV” Іван Яковіна вважає, що Путін вже втрачає владу і стає “страшним тягарем” навіть для свого оточення.

Путін здається “більш ізольованим, ніж будь-коли”, і відчуває “втрату друзів” як у Росії, так і за її межами, писала за підсумками 2022 року The Washington Post.

Російський опозиційний політик, колишній голова уряду Росії Михайло Касьянов допустив в інтерв’ю Гордону, що Путіну можуть запропонувати деякі гарантії безпеки в обмін на уникнення влади. На думку Касьянова, єдиною країною, яка може прийняти та захистити президента РФ, є Китай.

Previous post Засуджений у Росії громадянин США Майкл Калві залишив РФ – адвокати
Next post Що таке нейтрино і як їх знайшли у колайдері елементарних частинок – новини України,