???? Кожна надана Україні допомога, кожна надана система ППО, кожен військовий літа…

Кожна надана Україні допомога, кожна надана система ППО, кожен військовий літак, кожна гармата, кожна одиниця бронетехніки, якими ми захищаємось від російської агресії, – це врятовані життя українців і українок.

Вважаю, що одним із головних висновків із нашої сьогоднішньої розмови має бути висновок про те, що у безпековій допомозі Україні не може бути жодних «оборонних табу». Кожне штучне оборонне обмеження для України – це лише чергова терористична можливість для Російської Федерації. І абсолютно справедливо надати нашим воїнам усе те, що необхідно для захисту найголовнішого – життя.

Дякую Петру Павелу та Зузані Чапутовій за таку важливу для нашої держави підтримку від ваших держав і за нашу зустріч з вами.

——

Кожна допомога Україні, кожна система ППО, кожен військовий літак, кожна гармата, кожна одиниця бронетехніки, якою ми захищаємося від російської агресії, – це врятовані життя українців і українок.

Я вважаю, що одним із головних висновків нашої сьогоднішньої розмови має стати висновок про те, що жодних «оборонних табу» у безпековій допомозі Україні бути не може. Будь-яке штучне оборонне обмеження для України – це ще одна терористична можливість для РФ. І це абсолютно справедливо – забезпечити наших бійців усім необхідним для захисту найголовнішого – життя.

Я вдячний Петру Павелу та Зузані Чапутовій за таку важливу підтримку для нашої країни з боку ваших країн і за нашу зустріч.

Відео завелике

Previous post Ходили по хатах, шукали “бандерівців” та пиячили: спогади жителів села Грейгове про російську окупацію
Next post Соловйов, Кобзон, Моргенштерн – міністр Ткаченко опублікував список росіян, які загрожують нацбезпеці – Політика