???? Сьогодні президент Байден підписав ухвалений Конгресом США пакет підтримки, включно з підтримкою України. Шестимісячний шлях зараз…

Сьогодні президент Байден підписав ухвалений Конгресом США пакет підтримки, включно з підтримкою України. Шестимісячний шлях завершився. Хто б що не казав, ми забезпечуємо підтримку, необхідну для подальшого захисту життів від нападів Росії.

У ці дні ми якомога активніше працюємо з нашими американськими друзями на всіх рівнях, щоб швидко наповнити цей пакет зі Сполучених Штатів зброєю, яка потрібна нашим воїнам. Від ATACMS і артилерії, протитанкової зброї та боєприпасів HIMARS до необхідних систем ППО та транспортних засобів.

Я вдячний президенту Байдену, Конгресу США та всім американцям, які усвідомлюють необхідність позбавити вітрила Путіна, не підкорятися йому, бо лише тоді справді буде менше загроз свободі. Разом ми можемо це зробити. Я дякую всім американцям, які працюють в оборонній промисловості. Я вдячний кожній державі, яка виробляє зброю, яка тепер справді захищає демократію та наш спосіб життя. Вся наша співпраця – України та Сполучених Штатів, кожен прояв підтримки нашої оборони зараз – зміцнює і наші нації, і всіх наших партнерів, увесь світ, який хоче жити за правилами, а не в насильстві та хаосі.

Зараз ми зробимо все, щоб компенсувати ті півроку, які минули в суперечках і сумнівах. Треба повернути те, що встиг зробити за цей час російський окупант і те, що зараз планує проти нього Путін. Усі його дії на фронті, усі його напади на наш енергетичний сектор та інфраструктуру, увесь його терор проти наших міст і сіл – усе це має мобілізувати нас, усіх у світі, хто дійсно цінує життя, чинити більший тиск на Росію. Дуже важливо виконувати всі наші домовленості з президентом Байденом на сто відсотків. Дякую, Америко!

Відео завелике

Previous post Сенат США схвалив допомогу Україні на 60 млрд доларів – новини LB.ua
Next post У Міноборони відповіли, що допоможе ЗСУ зупинити росіян на фронті | новини України