???? 19 – 26 квітня: Підсумки тижня #ВоєнніЗлочини ???? Повідомлено про підозру головном…

19 – 26 квітня: Підсумки тижня

#ВоєнніЗлочини
???? Повідомлено про підозру головному інженеру та заступнику директора підприємства, які забезпечили експлуатацію Запорізької АЕС для потреб росії.
???? Повідомлено про підозру посадовцю «Росатому», який під час окупації Чорнобильської АЕС керував розкраданням станції. Збитки оцінюються в понад 1 млрд грн.

#співробітники
⚖️ До 15 років позбавлення волі засудили цивільне подружжя з Херсону за роботу на фсб рф і збір даних щодо розміщення ЗСУ та лікарень.
???? У Харкові викрили двох ремонтників: коригували атаки ворога по позиціях мобільних вогневих груп, які боронили небо від БпЛА.

#СтопКорупція
???? Ексзаступнику начальника райвідділу поліції Дніпропетровщини повідомлено про підозру в незаконному збагаченні: набув понад 14 млн грн активів, не підтверджених доходами.

#ОрганізованаЗлочинність
???? В результаті спільної операції правоохоронців України і Чехії припинено діяльність міжнародного шахрайського колцентру, що працював в Одесі.
???? Судитимуть 14 членів наркоугруповання, до складу якого входили правоохоронці. Слідством доведено, що вони продавали метамфетамін на одній зі станцій СТО Дніпра.

#ВирокТижня
???? До довічного ув’язнення засудили нацгвардійця, якій розстріляв співслужбовців на заводі «Південмаш» у Дніпрі в січні 2022 р.

#ПодіяТижня
???? Генеральний прокурор Андрій Костін і Голова Представництва ЮНІСЕФ Мунір Мамедзаде підписали Меморандум про взаєморозуміння між інституціями.

????Більше новин на https://gp.gov.ua

Previous post Сі Цзіньпін приїде до Белграду у 25-у річницю бомбардування китайського посольства
Next post Допінг-скандал у Китаї — спортсмени подадуть позов проти WADA